|
Malzeme Üreticileri Malzeme üreticilerine ulaşabileceğiniz web adresleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Saolasın işe yarıyacağına eminim....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() TaGo alış-veriş için bir link açalım burada siparişleri değerlendirip ona göre alınacakların listesini oluştururuz.Malzeme alacak arkadaşlar bu durumda çok hasas olmak zorunda son kararı netleşmiş malzemeleri sipariş edelim düşüncesindeyim.Bide ödeme konusu var tabi bir hesap açıp malzeme alacaklar o hesaba havale çıkararak sipariş yazılsın düşüncesindeyim.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar bilginiz var mı bilmiyorum ama yurtdışından yapılan alışverişlerde alışveriş tutarı 100 $ (veya 100 euro)'ı geçtiğinde maalesef ithalat kapsamına giriyor. bu nedenle bu tür alışverişleri yurtdışından yapmak kolay olmuyor.
yine de bu konuda daha net bilgisi olan arkadaşlar vardır belki...
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar,
bu konuyu aydınlığa çıkartacak bilgi sahibi arkadaşlarımıza yada çevremizdeki tecrübeli insanlara ihtiyaçımız var demektir. Zaman çabuk geçiyor,havuzumuzu bir an önce dolduralım derim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Detaylı bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıntı:
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Moz arkadaşım,ellerine sağlık.Evet Mod umuz da duruma el atsın artık
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol arkadaşımızın vermiş olduğu malzeme satan yada üreten firmalara bir kaç tanede ben ekliyorum Tabiki siteler almanca.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] herkese sevgiler,saygılar Selim Öner(balıkcı) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Fiyat açısından en uygun bulduğum site [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dur. Fiyat derken sadece ürün fiyatı değil nakliye fiyatını da dikkate almanızı öneririm.
Bu siteden bir kaç alışverişim oldu. UPS kargo ile sipariş tarihinden sonra bir hafta içinde ürünler adresime geldi.
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba
Daha önce hiç hoşlanmadığım Balık avı merakım 22.09.2007 tarihi itibariyle şiddetle başlamıştır. İlk etapta işe bir olta takımı ve oltacının vermiş olduğu kıytırık sarf malzemelerle işe başladım. Fakat malzemelerimin çok ve kaliteli olmasına meraklıyımdır. Yardımlarınızı bekliyorum. İlk siftahımı bu pazar günü Karaköy'de yaptım. Herkes 30-40 balık tutarken ben 3 tane tuttum. (Yinede iyi sayılır.) Bu konuya yazmamım asıl sebebi yurtdışı malzemelerde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Almanya (Hamburg) , Fransa (Toulouse , Paris) şehirlerine , çalıştığım atölyeden kişiler sıkça gitmekte. Gitmeye yakın haber verebilirim. İyi akşamlar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Her türlü trol yasağı hakkında (madde:9) | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 14-07-2009 13:52 |
İzmir'de Dalış Malzemesi Satan Yerler | hasanova | ZIPKINLA SUALTI AVI | 4 | 26-11-2008 13:40 |
makina ve olta malzemesi | henesen | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 0 | 03-11-2007 20:28 |
hiç bir türlü avlanamayan bulut balığı | igmsva | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 17-02-2007 00:09 |