|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami arkadaşım ben doğru söylüyorum tatlı su kefalinin en sevdiği yemdir kiraz, dikkat edilmesi gereken kiraz mevsiminde avlanılması hele suya yakın bir yerde kiraz yada buna benzer meyva ağaçları varsa şansınız dahada artar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Özeline mesaj gönderdim.Resimler bu konu hakkında bakarmısın
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağol sami arkadaşım resim çok güzel ben görmemiştim *********
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Oğlum senin başka işin yok mu?Konu mu bulamıyosun yoksa?Balıkta uyuduğun resimleri koymak farz oldu artk...Selimin söylediklerine inanmıyosun ama ben 10 yıldır biliyorum o yöntemi...O gün tutamadık o başka...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Sıtkı ÜNER'İN Balık Avcılığı ve Yemekleri adlı kitabı 1975ten beri bizim evde...10yıldan fazladır belki de okumuşluğum.Orada var çünkü...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Tamam tamam kitapta vardı ama ben olayı o gün duydum sonra kitapta okudum derin bir ohhhh çektim okuyunca işletilmemişim diye...Hiç bi şeyi unutmazmısın sen yaa...
![]() ![]() ![]() Hem 10 yılda yalan sayılmaz be Sami,1998de oldu bu mevzu...8yıl olmuş... Bu mesaj en son " 28-12-2005 " tarihinde saat 02:04 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Siz kavga edin edin vallaha bize iyi geliyo sizin atışmalarınız
![]() Dökün kirli çamaşırları ortaya ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anadolu Yakası Tuzla-Bostancı Kıyıdan Nerden Balık Tutulur Yardım Ltfn....!!! | arsenyildiz | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 23-11-2009 20:58 |
Ankara civarinda nerede balik tutulur | silver1701 | TATLI SU AVI | 4 | 24-01-2007 19:29 |