|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() vefat eden balıkçılardan biri (Ümit) çok yakın arkadaşım idi. Aynı zamanda komşum idi. haftada bir okey oynardık. kurtulanlardan birinin anlattığına göre,, alkolü biraz fazla kaçırmışlar. sonra demişlerki tekne batardı batmazdı. batırrırdık bakıramazdık derken tekne alabora olmuş. ümit kardeşim bidonlara sarılmış ve sürüklenmiş.. sonra bir daha haber alınamadı..3-4 gün sonra cesedi bulundu.. annesine sürekli sakinleştirici iğnesi vuruluyordu. kardeşim cenazesine gidebildi.. ben gidemedim.. Allah rahmet eylesin. başımız sağ olsun
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() Kendilerine Allah tan rahmet yakınlarınada sabır dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Başimiz Sağolsun... | araştırıcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 09-12-2007 07:31 |
Başımız sağolsun... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 10-06-2007 23:35 |
Hepimizin başı sağolsun.. | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 11:22 |
Tüm İzmirlilere Başınız sağolsun diyorum.. | varior | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 16-04-2007 15:49 |