|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||
Guest
|
![]() özgür arkadaşım hoş geldin tanışma bölüğmünde bir mesaj daha yazarsan rastgelsin formu bütün üyeleri ile tanışma fırsatı bulursun iyi günler.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi ben frdi yeni üyeyim
ama sizden bi ricam var bana lüferin uzun olta yapımını gösterirseniz sevinirim saygılar abi herkese iyi bayramlar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Guest
|
![]() Ferdi selam önce imza ayarlarını bir yapıver seni tanıyalım ve nasıl hitab edeceğimizi ögrenelim..
sana bir uzun olta resmi: ![]() görüntü Bilgehan bey kaynaklıdır. bu sistem Marmara denizi uygulamasıdır suyun derinliğine /akıntıya göre alttaki kurşun büyütülür + misina kalınlaşır. uçtaki 2 iğneye yem(zargana/istavrit/izmarit/ bir sırtından bir de agzından takılır. fırdündü çoklugu... gelen lüfer deli balık tır.. oltayı cok çevirirse gam yapmasın diye...sıg sularda lüfer tutacaksan egenin sırtısıda iş görür hatta rapalaya bile atlayabilir.. kolay gelsin |
||
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler raif kardeş
mükemmel olmuş
![]() |
![]() |
#45 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi teşekkürler çok sagol gerçekten çok güzel olmuş.
abi geliboluda lüfer avcılıgı rapala ile çok sık yapılıyo ama hangi rapala iyi veya kötü bilemiyorum abi rica etsem varsa hangi rapalalar daha iyi av yapar resim veya isim verrebilirsen çok memnun olurum ![]() ![]() ![]() saygılar iyi avlar
![]() |
![]() |
#46 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KOFANA VE LEVREK İCİN KULLANILMIŞ. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] LÜFER icin prenses marka 9cm. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lüfer icin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lüfer icin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lüfer icin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda lüfer icin görüldüğü gibi bölgesel ve o bölgede lüferin hangi yem varsa onu yediğinden onun benzeri veya onu andıran rapalalar kullanılmış.Gelibolu carşıda turgay isimli bir balık malzemesi satan dükkan var onu bir başka siteden tanıyorum Rauf de selamımı söyle o arkadaşım sana yardımcı olur. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunları tekneden 30 metreden cekerken cinekop aldım ama bir iki balıktan sonra değiştirdim zira balık ya kesiyor yada parcalıyordu. Bu mesaj en son " 21-10-2007 " tarihinde saat 07:06 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() verdiğiniz birbirinden değerli bilgiler için tüm üstadlara sonsuz teşekkürler.
![]() |
![]() |
#48 | ||
Guest
|
![]() Koray çok güzel bir karikatür..
|
||
![]() |
![]() |
#49 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Lüfer için bende naçizane birtane suniyem yazmak istiyorum. Bilenler bilir bulunduğunuz yerde lüfer varsa birazçık hızlı çekmeyle %90 yakalayacak birebir tecrübe ettiğim suniyemdir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#50 | ||
Guest
|
![]() Armağan bunlardan bahsediyorsun her halde hangisiyle ne balığını yakaladın acıklarmısın selamlar
12-Princess-9 YAMASHITA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 14-12-2007 " tarihinde saat 16:34 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
at-çek lüfer | ismail çakır | AT-ÇEK | 24 | 17-07-2013 19:11 |
Nihayet lüfer | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 13-10-2008 00:20 |
Lüfer | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 16-06-2008 19:02 |
ilk lüfer | sbasaran | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 22-09-2006 10:44 |
Lüfer avı | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 28-08-2006 19:55 |