|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ABD den getirttim. gayet güzel, aküye bağladım birde özel baston benzeri bir parça yaptım, balığa giderken teknenin arkasına takıyorum. dönüşte söküp eve götürüyorum. yurt dışından alırsan yarı yarıya kar edersin. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 4 modelin kıyaslaması
FishFinder 160C Fishfinder 240 Blue FishFinder 250 FishFinder 250C Display Size 3.2"W x 3.2"H (4.5" Diagonal) 3.3 x 3.3 3.3 x 3.3 3.3 x 3.3 Display Type 16 level Color CSTN 4 level Gray LCD 10 level Gray FSTN 16 level Color CSTN Display Resolution 128 x 128 240 x 240 320 x 320 320 x 320 Unit Weight 15.5 oz. 1.4 lbs. 1.2 lbs. 1.2 lbs. Audible Alarms Fish:Yes Shallow/Deep water:Yes Fish: Yes Shallow/Deep water: Yes Fish: Yes Shallow/Deep water: Yes Timer: Yes Water Temperature: Yes Low Battery Voltage: Yes Fish: Yes Shallow/Deep water: Yes Timer: Yes Drift: Yes Water Temperature: Yes Low Battery Voltage: Yes Waterproof Standard IPX7 IPX7 IPX7 IPX7 Unit Dimensions 6.1"W x 4.9"H x 2.9"D 4.93 x 6.3 x 3.0 4.9 x 6.1 x 2.9 4.9 x 6.1 x 2.9 Whiteline Yes N/A N/A N/A Backlit Display 3 levels 2 levels Multi level CCFL Multi level CCFL Ultrascroll™ high-rep-rate sonar Yes N/A N/A N/A Dual Beam Sonar Yes N/A N/A N/A AutoGain Technology Yes N/A N/A N/A Voltage Range 10-18 10-18 10-35 10-35 Maximum Depth (Sounders/Fishfinders) 900 ft. 1500 ft. 1500 ft. 1500 ft. Fish Symbol ID Yes Yes Yes Yes Frequency (Sounders/Fishfinders) 200 kHz 50/200 kHz 50/200 kHz 50/200 kHz Cone Angle (Sounders/Fishfinders) 14 or 45 deg. (Dual Beam) 40/10 deg. 40/10 deg. 40/10 deg. Display Options (Sounders/Fishfinders) Depth: Yes Temp: Yes Speed thru Water: Yes Depth: Yes Temp: Yes Speed thru Water: Yes Depth: Yes Temp: Yes Speed thru Water: Yes Depth: Yes Temp: Yes Speed thru Water: Yes Depth Controlled Gain™ N/A Yes Yes Yes See Thru™ Technology Yes Yes Yes Yes Sonar Power Output 150 W (RMS) 1200 W (peak to peak) 500 W (RMS) 4000 W (peak to peak) Dual freq: 500 W (RMS) 4000 W (peak to peak) Dual Freq: 500 W (RMS) 4000 W (peak to peak) Split Screen Zoom No Yes Yes Yes Water Temp. Sensor Included Yes Yes (Speed also included in pkgs. that include xducer) Yes Yes (Speed also included in pkgs. that include xducer) MSRP FishFinder 160C $213 Fishfinder 240 Blue $255.99 FishFinder 250 $289.27 FishFinder 250C $482.13
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() salih karedş güzel bilgiler teşekkürler, eğer yanlış hatırlamıyrsam garminleri artık türkce menülü getiriyorlar, buda kullamında büyük kolaylık sağlıyor, 320 -400-500 serileri türkce. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Amerikadan alma ihtimaliniz varsa, fiyat açısından en uygun bulduğum sitenin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkini veriyorum umarım faydası olur.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() eline saglık güzell bilgiler var
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() garmin balık bulucu aldım geyet güzel çalışıyor boğaz olduğundan fazla yer aramaktan varmı yokmu diye dolaşmaktan kurtuldum
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() BALIK BULUCU SONAR CİHAZLAR GENELDE PAHALI ÜRÜNLERDİ BEN OLTA AVINA MERAKLI BİRİSİ OLUĞUM İÇİN BU CİHAZLARIN UYGUN FİYATLI MODELERİNİ İTHAL ETME KARARI ALDIM SEKTÖRÜMLE ALAKASI OLMAMASINA RAĞMEN ÜRÜNLERİ İTHAL EDEREK SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
ÜRÜN ALMAK İSTEYENLER BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] balikbulucu@hotmail.com balikbulucusonar@hotmail.com 0322 458 53 80 0 552 414 66 34 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sayin Balik Bulucu; ürünleri Getirdiğine Göre Bize Göre Daha Detayli Inceleme Firsatin Olmuştur .senin Tavsiyelerin ,ürünlerinden Daha Değerli Sen Tavsiyelerini Bizimle Paylaşirsan Satin Almamiz Daha Kolay Olacaktir .
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bence sadece sonar cihazından sonuç beklenmemeli . Sonarı GPS ile desteklerseniz ve avlarımızı yer , tarih ve saat olarak not edersek balığa raslama olasılığı artar ...
diye düşünüyorum.. Değerli üstadlar ve ustalar ne der bilmem.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() yeni aldığım eagle 168 portatif model balık bulucuyu üçüncü kez kullandım.
ilk seferinde hayal kırıklığına uğramıştım. çeşmede bu tip cihaz kullanan deneyimli arkadaşlardan aletin inceliklerini uygulamalı olarak öğrendikten sonra başarılı oldum. detaylı cihazlar olduğunu yeni öğrendim. bence ilk defa bu cihazlardan kullanacaksanız mutlaka bu tip alet kullanan bir rehber eşliğinde denize çıkın. henüz dip yapısının ekrandaki ekolarını tam yorumlayamıyorum.bu da zaman alacak gibi. bence verilen paraya değer. bu günkü avda çeşme ıldır daki dip şeklini 50metre yukarıdan görünce daha bi şaşırdım. elimden geldiği kadar sorularınızı yanıtlamaya çalışırım. iyi avlar saygılarmla.....
![]() |