|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar merhaba uzun seneler yelken sporu ve denicilikle ilgili aktivitelerle uğraşmama rağmen amatör balıkcılığa yeni yeni ilgi duymaya başladım. bu amaçla tekneme bir balık bulucu takmayı düşünüyorum garmin160c kulanan varmı ya da bu model hakkında ne düşünüyorsunuz saygılarımla
Bu mesaj en son " 26-11-2007 " tarihinde saat 12:41 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sn Doktor bey bende de Garmin balık bulucu var 2004 te almıştım gayet güzel işimi görüyor ve körfezde gemi yolu haricinde çok derin yere rastlamadım zaten orasıda 55 m civarında
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba hafta sonları beykozda balığa çıkıyorum Garmin 90 balık bulucu almak istiyorum. işe yararmı kullanıcılardan yorum bekliyorum
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Sayın üyelerimiz doktor ve ksedes..
imza ayarlarını yapmanızı rica ediyorum.. sizleri tanıyalım... 10 sene kadar önce eagle pro kullanmıştım..avlandıgım sahil istanbul ambarlı avcılar vs açıkları gayette iyi netice veriyor.. her türlü dip ve orta su balıgını gösteriyor.. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar; ben de bir balık bulucu almaya karar verdim ve son olarak garmin160c ile humminbird 565 arasında tercih yapmak istiyorum, konu ile ilgili tavsiyesi olan arkadaşlar olursa sevinirim. (bu arada sonar almak isteyenlerin özellikle amerikadan getirtme gibi bir şansları varsa şiddetle tavsiye ederim.Fiyatlar 1/3 oranında farkedebiliyor.)
Herkese bol balıklı günler.....
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() garmin balık bulucu kullanan varmı nasıl bir alettir diye sormuştum. mumkünse sadece kullananlar cevap versin teşekkürler
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam arkadaş,
Ben garmin 160 C kullanıyorum. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ABD den getirttim. gayet güzel, aküye bağladım birde özel baston benzeri bir parça yaptım, balığa giderken teknenin arkasına takıyorum. dönüşte söküp eve götürüyorum. yurt dışından alırsan yarı yarıya kar edersin. ![]()
![]() |