|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu imza olayını bir kaç kez denedim ama işaallah bu sefer olur ayrıca tüm mesaj gönderenlere teşekkürler dün açtığım ve yardım istediğim bu konuda bana yardımcı olmak için verilen cevaplara bu kadar kısa sürede olmasına şaşırdım ve aynı zamandada balık avcılığı ile ilgili doğru yerde olduğumu anladım herkese tekrar teşekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() maşaallah buraları avcunun içi gibi biliyosun bu bilgiler bana çok yardımcı olacak. ayrıca daha fazla bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlarında bunları paylaşmasını bekliyorum saygılar
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Kadir Merhaba,
bahsedilen yerlerde olta attın mı kıyıdan. bende marmariteyim şuan. tavsiyen olursa sevinirim |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Foça Dalış Yerleri ... | ocaklar | ZIPKINLA SUALTI AVI | 10 | 12-02-2010 22:47 |
Haritada Avlak Yerleri | levrek | Haritalar | 33 | 17-09-2009 09:39 |
avlanma bölgeleri ve balık cinsleri | halil_ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 27-06-2007 23:51 |
Alanyadan Muhtelif balık çeşitleri :-)) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 24-06-2007 14:57 |
istanbul daki balık yerleri | ms1207 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 05-12-2005 17:45 |