|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Çok teşşekkürler önerilerin için Nevzat abi doğru söylüyorsun belirtmeyi unutmuşum eski foçadan avlanıcaz.Teşekkürler..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Özgür merhaba.
Acaba kamışın atarı kaç gr?Hafif atarlıysa,misinayı biraz daha incelterek şamandıra kullanmadan da at çek yapabilirsin. 3-5 sene önce klasik dip oltası ile kıyıdan boru kurdu ya da sardalya ile levrek yakalamıştım 3-5 kez.Yer olarak astsb. lojmanların önündeki küçük kumsal fena sayılmaz.Küçük iskeleler de mevcut.Hem sessiz sakindir nispeten.Mırmır da yapıyor geceleri.İstersen meteoroloji istasyonun etrafındaki yerler de uygun olabilir.Gırgırların bağlandığı(karşısında iskele var iki tane)limanın olduğu koy da denemeye dener kanımca.ama su biraz derindir.Oralarda bırakma ile iri levrek çıktığını çok duydum.yem olarak canlı balık ya da teke..Denemekte fayda var kanımca. Şimdiden rastgelsin.. ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
surf makina için yardım | giritli | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 29 | 18-11-2009 17:25 |
Surf makine için yardım | Murcy | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 21-08-2009 22:01 |
sudak için yardım | okidoki59 | TATLI SU AVI | 3 | 12-05-2007 11:58 |
malzeme için son yardım | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 22-12-2006 01:31 |