|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler harika bir sırtıkara....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu aralar tek tük cok güzel kofanalar cıkıyo iskenderun'da ama tam mevsimi değil daha bunların( nisan ayında inş 4'er 5'er yakalarız bu canavarlardan
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Helal Olsun Ömer.... Atmışsın yine havanı.... ![]() Selamlar...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ömer bende dörtyoldan tekneyle çıkıyorum balığa. hafta sonları geliyorum balık için. akyayı(imtiyaz) avlayabileceğim yer söyleyebilirmisin.ve nasıl bir takım kullanıyorsunuz.bu bölgenin biraz acemisiyim yardımcı olursan sevinirim.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Estağfurullah Ömerim... Sen usta balıkçısın, tabi azda olsa havanı atacan.. hem mavra yapmıyosun.... Gerçek balıkçısın... Yaz ömer yaz.... Hakkındır.... ![]() İmtiyazı canlı kefal ve gagalı istavritlemi alıyorlar? yakalamak için sana bir sufle: Yılancı hacıya git, bir okuyup üflesin ![]() Neyse Ömer kardeş; espiri bir yana bu haftayıda es geçtim.... Tek tük kofana atlıyor, büyük imtiyazlar geziyor ama olmadı... balık kısmet işi.... sana rastgele... selamlar...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() levent abi biz genelde canlı gagalı sardalya atıyoz,fakat imtiyaz (akya) için mürekkep kullananlar da var.yalnız 2 gündür gagalı sardalya çıkmıyomuş ( babam öyle diyo
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu arada unutmuşum , yılancı hacı vefat etmiş , oğluna el vermiş diyo büyükler
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Yapma yaaaa... ÇOK ÜZÜLDÜM.... Allah Rahmet eylesin.... Oğlu veya kardeşi o kadar etkili mi bilmem....
![]() Neyse acı bir kayıp.... Ömer kardeş, kıyıya gelen çatalkuyruk için sahte verimli olmuyor mu? curuf sahasının soluna doğru oralarda hamle yaparsa kesin alıyor.... en geçerli yem gagalı sardalye ama kefal deneyen var mı? Ömer kardeş sana rastgelsin.... Keyifli bereketli avlar dilerim.. Selamlar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İskenderun (Hatay) | walras | DENİZ AVI KARADAN | 42 | 01-09-2014 16:32 |
İskenderun / Hatay | gauss | FOTOĞRAFLARIMIZ | 188 | 06-01-2012 01:49 |
iskenderun...buyrun | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 27-11-2010 19:09 |
iskenderun petek | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 07-02-2009 00:21 |