|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dün akşam yine soğandere yollarına düştüm.giderken birkaç tane izmarit balığı aldım. gidince biraz midye çıkarıp hazırladım.akşam üzeri at-çek yaptım. ama tık yok.hava kararınca lüfere yemli takım attım. 1 tane lüfer aldım. başkada balık vurmadı.hava çok kapalıydı ay dolunay olmasına rağmen hava baya karanlıktı.karagöze midye takıp attım ama hiç tadı yoktu.6 tane karagöz yakaladım. başkada balık vurmadı. sabah suyunda kalkıp lüfere yemli takım attım. 1 tane lüferde o zaman aldım. sabah bir çıpra bir karagöz daha yakaladım. başkada balık olmadı.
arkadaşım ibrahim ile sabah kahvaltısı.. ![]() bunlarda günün hasılatı.. yakaladığım balıklar.. ![]() rastgelsin...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() ohh ellerine sağlık canım abim.almışsın yine iyotun tadını.balıklarda harika çupide eşlik etmiş sofranıza daha iyilerine inşallah..saygılar..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Lüferler baya güzelmiş abi tebrik ederim deniz havasıylada doldurmuşsunuz ciğerleri ohhh .
Tebrikler abi başarılarının devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() İsmail hocam bereketi olsun .. ama o sofranın tadı başkadır orada..değilmi?
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmial ustam harika av olmuş yine tebrikler.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() ismail abi aman nazar değmesin sen zaten bu nu hep yapıyorsun yine ellerine sağlık.....
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Bu görüntüleri gördükten sonra içim yine kıpırdanmaya başaldı birazdan takımları alıp kendimi sahil yollarına atıcam yok böyle bir zevk.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() İsmail hemşehrim tabi senin daha evvelki avların gibi olmadığı icin biraz hayıflandığını görüyorum olacak o kadar ustam güzel hava ,muhabbet,sohpetin yanında bu kadarda olsa biz amatör ve emekliler daha ne isteyebilirki?Haaa sağlık sıhhat o da Allaha şükür var gözlerinden öpüyorum afiyet olsun.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
rastgelsin..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abi tebrikler,Muvaffak abinin dediği gibi o sofranın tadı gerçekten bir başka oluyor.Nedense insan doyduğunu bile anlamıyor.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İsraildeki avım | Bornovalı | TATLI SU AVI | 25 | 16-02-2010 22:00 |
ilk levrek avım... | discus | ANILAR | 22 | 08-02-2010 11:47 |
12 05 07 Turna avım | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 14-05-2007 16:58 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |