|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Abiler teşekkür ederim hepinizin iyi niyetli dilekleri için.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Anıl maşallah. tebrikler...bu aralar aldıgım duyumda ahmetbeyli +yoncaköy koylarında zargana peşindeki .. sahile yakın lampukalar saldırı halindeymiş..
kıyıdan at/çek ile tutma olanagı var.. sakin ve içerlek koylarda kyılarda eger zargana var ise mutlaka %80 veye90 ihtimalle gün içinde kıyıdan lampuka tutma olasılıgı olabilir. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() anıl, tebrikler.. bizim buralarda hiç olmayan balık..çok daha iyi avlar dilerim..
rastgelsin....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler kardeşim tekne avında ne kadar başarılı olduğunu yine ispatladın. nerden bulursun böyle cins balıkları
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erhan abi telefonla aldığım bilgiyi söylüyorum 2 adet sahte yem (biri yozuri crystal minnow diğeri sanırım prenses) balıkların ağzında gitmiş. Anılın parmaklarda kesikler varmış detayları yüz yüze görüşünce anlatırım dedi.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abilerim hepinize teşekkür ederim iyi niyetli teşekkürleriniz açısından.
Balık aşırı bollaştı gerçekten ama yedirmesi marifet haline geldi.Herkes atıp tutuyor ben bunları zokayla tutarım tutmak istemiyorum felan filan ama hiç bir icraat yok limanda çok görüyorum ben balık avlarken geliyolar ben olta atmayı bırakıyorum diyolar yok öle bişey abi ben şahsen gidip 50 ytl ye bu balık için 5 adet rapala aldım kötü bi balık olsa ben buna teşebbüs edermiyim ?Neyse uzatmayım fazla ![]() ![]() Saygılar sevgiler RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler arkadaşlar güzel ve eğlenceli bir av olmuş ,yem olarak ne kullanıyorsunuz bu balığın avında?
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl tebrikler kardeşim,sen boşver tutmak istemeyenleri .Daha da büyükleri rastgelir inşallah zira geçen hafta arkadaşlar daha büyüklerinden 6 tane yakalamışlar ,zokalı iğneye sardalya takıp öyle almışlar.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sen çatla. yiyemiyoz dediysekte okadar değil bzluktakiler ne güne duruo hihuha
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam, ben bu siteye yeni kayıt oldum. çok güzel bir site.
Anıl tebrik ederim seni lambuka avlamak gerçekten çok hoş, bende zargana topu ile çeşmealtında tutmuştum 2 tane. Lambukayı tanımadığım için ve denizdeyken tanımadığımız balığı yakalarsak elimizle tutmamamız gerektiğini duyduğumuzdan kepçe ile tekneye aldık, ve iğneleri ellemeden bıçakla misinaları kestik. Yakındaki tekneden birine sorduk ne balığı bu diye, Adam bize trakonyadır o üstünde zehirli iğneleri vardır deyince nerdeyse balıkları denize atıyorduk. Ama yinede adamın söyledikleri aklımıza pek yatmadı. çünkü zehirli balıkların çirkin balıklar olması gerekiyordu. bende lambukaları atmadım. güzelbahçe limanında balıkçılara gösterdim. papağan balığı veya ingiliz levreği derler buna dediler. Yenilirmi dedim. Evet dediler ve evde afiyetle yedik. Herkese rastgelsin ve bol avlar dilerim. Halim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
27 Ekim Lampuka... | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 28-10-2007 20:43 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |
lampuka | mufi | ANILAR | 4 | 20-08-2006 12:50 |