![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaslar merhaba ben doğan mersınden , öncelıkle rastgelsın.com uye fakat
suskunlardandım ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() suskun doğan ; turnayı kıyıdanmı yoksa kayıklamı avlıyorsun ,belirtmemişsin, bunu açıklarsan sana yardımcı olabiliriz. rastgelsin.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cumhur abı turnayı kıyıdan rapala ile avlamaya çalışıyorum dun yıne aynı yerden calıstım sonuc aynı .
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan : rapalanın boyu 9 cm geçmesin,rengi metal parlaklığında( kaşık)türü ve dikkat çekici olsun ,birde olduğun yerdeki yemlendiği balıklara dikkat et bakalım ,bulabilirsen o yeme yakın rapala al. eğer rapalayı çekme hızını ayarlıyamazsan balık geldiğinde koklar ama yemez,o zaman hemen oradan kçk bir balık yakala ve dreisini yüzüp çıkar,deriyi ufak bir parça kesip rapalanın iğnesine tak,dikkat et rapalanın yüzüşünü bozmasın.. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cumhur abı bu bilgiler cok ıyı oldu bunları bı deneyecegım cok tesekkur ederım öncelıkle parlak bı rapalam var ama bahsettıgın boyda ve renkte bıtane daha alacagım bugun , olana kadar deneyecegım , cumhur abı vaktın olursa bı rıcam daha olacak rapalayı ne hızlı ne yavas cekıyorum ve oltanın ucu asagıya donuk denıze dogru ve ara ara kucuk hareketler yapıyorum(bunu cevremdekılerden gordum ) rapala ile ilgili extra bı bılgı daha olursa bana yazarsan sevınırım ayrıca turna ve levrek avlarında dıkkat edecegım bı nokta var ise sevınırım tesekkurler kolay gelsın rastgele abı .
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() doğan susmak la olmuyor işte sende gördün.mademki giriyosun katılımcı ol sor anlat çektiğin balığın fotosunu koy gözlerimiz şenlensin.ballandıra ballandıra anlatki ruhumuz dinlensin.hadi bakalım arkadaşım mademki başladın suskunluğunu bozdun göster enerjini..saygılar..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bendende saygılar serkan kardesım dedıgın gıbı mersındende resım ve anılarım olacak yazacagım, ılgın ıcın tesekkurler kolaygelsın , ıyı avlar dılıyorum .
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sevgili kardeşim doğan mersinde nerede avlanıyorsun?
İBRAHİM KİPDEMİR 1937 Mersin |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
En iyi rapala ? | dark_boold | TATLI SU AVI | 11 | 12-09-2011 14:13 |