![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tacettin kardeş hemen sitem etme.piyasada çok makinelr var bende 8 ad .biraz akıl işi değil ama benim huyum.dün arkadaşıma aldım 4 bilyeli 30 ytl .turnada kullanacağız.bence alba star dan şaşma derim.birde deniz suyu tuzlu olduğundan makine içi rutubetleniyor buda çok ses yapıyor.buna da dikkat etmeni öneririm kullanmadığın zamanlar kendi kutusunun içine rutubet emici tablet koymanı öneririrm.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Almaya karar verdiğiniz makine şu an piyasadaki en iyi makinelerden biri ve yurt dışındada çok tutuluyor.Lakin avlanabileceğiniz bölgeleri belirtmişsiniz bu makineye verilecek paraya değer mi?Hedef balığa göre makine, tercih sizin.
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
internet sitesinde 275 ytl yazıyo ben bügün balıkçıkda buldum aynısı 170 ytl ödüycem,sizlerin fikrini almak istedim .vazgecersemde büyük bi ihtimalle banax alırım.
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Cevat abi yönlendirici ve uyarıcı yazın için çok teşekkür ederim.Uzun bi süredir düzgün bi makina arıyorum bildiğiniz üzere. sapında korea yazsın ,japon yazsın diye aradım taradım orjinal ,çok pahalı olmayan ,düzgün bişey bulamadım. En son cumartesi günü üsküdarda bi balıkçıda sx 2000 gördüm(korea) bunu hafızama not aldım ,değerlendirmek üzere.Banax almaya karar verdim. Bugün başka bi balıkçıda bu makine yi gördüm ,fiyatı sitede yazanın nerdeyse yarısı kadar olunca kanıma girdi.beyendimde makarayıı son aşamada sizleri dinliycem ya bu yada banax diycem not: Son olarak istoçdan Firar dan dam dura 650 rd almıştım 140 ytl gibi kakaröydeki firar da aynı makine nin üzerinde 220 ytl fiyat vardı Ben şahsen bu makineyi kimsenin almasını tavsiye etmem ,ben hiç memnun değilim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yok böyle bi makina..... | umutec | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 19-06-2009 18:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
Kamış Alıcam Yardım Edin | Taygun KOCABIYIK | Kamışlarla İlgili Herşey | 30 | 29-11-2006 10:33 |