|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami, bu listedekilerin hepsini aldım da zencefil sirkesi yok be kardeşim... NE yapsak ki yerine davultozu olmaz mı? bi zahmet araştırıversen
![]() ![]() ![]() Selamlar....
__________________
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır... BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM... A.R.B. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami, çok güzel bir soru sormuşsun. Soruya yanıt vermeden önce şahsınızda tüm arkadaşlara teşekkür etmeyi bir borç biliyorum... Biliyorsunuz ki tarak, kadınların ömür boyu, erkeklerin ise 40-45 yaşlarına kadar kullandıkları bir kıl düzeltme aracıdır. Sanırım bu aracın bulunuşu M.Ö. 7890 yıllarına dayanıyor. Yapılan kazılarda tarağa rastlanmış.
![]() ![]() ![]() Öff be Sami, bırak tarağı marağı. Sen bize yaz şöyle salçalı bir kurufasulye tarifi de yapıp yiyelim... ![]() Sevgiler...
__________________
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır... BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM... A.R.B. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Olur abi balıkta katarız yayınlarız sonra burda...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Can, madem ki sen balık yemeklerini seviyor ve yazıyorsun ben de çattaları aktarayım bari. Millet yanlış çatalla yemesin yemekleri
![]() ALINTI Yemek Çatalı: Normal 4 taraklı çataldır. 19-20 cm büyüklüğündedir. Balık Çatalı: Üç taraklı, yaklaşık 18-19 cm büyüklüğünde bir çataldır. Pasta Çatalı: Üç taraklıdır ve sol tarafındaki tarak daha kalındır. Yaklaşık 15-16 cm büyüklüğündedir. Küçük Çatal: Normal yemek çatalının biraz küçüğüdür. 4 taraklıdır. Sofrada en çok kullanılan çatal cinsidir. Yaklaşık 17-18 cm büyüklüğündedir. Meyve Çatalı: Üç taraklıdır ve meyveye kolayca batabilecek sivri uçları vardır. Yaklaşık 17-18 cm büyüklüğündedir. İstiridye Çatalı: Üç taraklı ve yaklaşık 15 cm büyüklüğündedir. Sol elde kullanılır, sağ elde ise soslu kısmı yemek için çay kaşığı kullanılır. Sosis Çatalı: İki ince uzun taraklı ve sivri uçlu bir çataldır. İstakoz Çatalı - Kabuklu Deniz Ürünleri Çatalı: Özellikle istakoz ve pavuryaların içindeki etleri çıkarmak için kullanılan bir çataldır. İki küçük dişi vardır.
__________________
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır... BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM... A.R.B. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() avi istiridye dedin aklıma midye geldi ahhh beee
izmire gelin tepsi kapatalım tek başına olmuyo tadı olsada yenmiyo 1 tepsi ![]()
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Beş taraklı İnsan çatalı nerde
|
|||
![]() |
![]() |