|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ingiltere'de hic baliga cikmadim. Ama yakinimizda bir kac (suni) gol var, orada avlananlari gordum. Sanirim sazan tutuyorlar cogunlukla - tatli su baliklarini pek tanimiyorum dogrusu. Bir de "pike" denen bir balik var, bu daha cok nehirlerde bulunuyor (goruntusu de sazana gore daha guzel).
Buradaki balik avciliginin bize en "ters" ![]() ![]() ![]() Deniz balikciligi (TV'de belgesellerden gordugum kadariyla) daha cok mezgit ustune sanirim. Yalniz bir arkadas Ingiltere'nin guneyinde iri levrekler (sea bass) yakaladigini soylemisti.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() S.a arkadaşlar bende Aranıza yeni katıldım.İstanbul İstinyeden katılıyorum.Burada ben kendi yatımın ve sürat teknemin kaptanlıgını yapıyorum.Bunun yanı sıra Balıgada Çıkıyorum..Ekstra olarakta deniz motorlarının tamir onarım ve bakımını yapıyorum.Bu siteyi mika cam arar iken sans eseri buldm bende denizi severim birde bu siteye deniz motorları die bir katagori açılırsa cok iyi olacaginin görüşündeyim.Site kodlamakla mesguldum Öndecen bıraktım ==)) inşalah iyi vakit geçiriris
Serhat, ![]() |
|||
![]() |
![]() |