![]() |
#51 | ||
Guest
|
![]() şaka bi tarafa eski kaşar ile İstanbul denizinde ispari çok tuttum..lakin pahalıya geliyor..denemeyin derim...
mufi |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Guest
|
![]() Tüm mesajlardaki sözlerin özü şu;Sen kiraza devam et Serkan biz bile nelerle balık tuttuk ne varyasyonlar yaptık...
Çok sağolun arkadaşlar devam edeceğim... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#54 | ||
Guest
|
![]() evet arkadaşlar işin özü demekki şöyle oluyor..
1-peynir sınıfı:kaşar+tulum+beyaz peynir 2-sebzeler:kara lahana+kereviz+salata 3-meyveler:kiraz+çilek+elma. kim tutar bizim RASTGELSİN balıkçılarını.. lakin yemi yiyipte iğneye takılmayan balıklarıda düşünmek lazım.. mide fesatından zavallılar ööle giderler. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#55 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#56 | ||
Guest
|
![]() Bilgehan Bey de yazmış Allahtan...Oku Sami...
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#57 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
SERKANCIM YALNIZ DEĞİLSİN Daha ben buraya üzüm,karpuz ve kavun kabuklarınnda yem olarak kulanılacağını yazmadım ![]()
![]() |
![]() |
#59 | ||
Guest
|
![]() Foçada balık sepetlerinin içine karpuz parçaları koyuyorlar diyeceğim Sami zıplayacak yine...Adamlar kefal yakalıyorlardı...Yok yok demeyeyim...
|
||
![]() |
![]() |
#60 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi şu konuyu başka başlıkla açında rahat rahat sallayın...Burada inanmazlar....İlginç Yemler diye....
Ben kavun biliyordum ....... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anadolu Yakası Tuzla-Bostancı Kıyıdan Nerden Balık Tutulur Yardım Ltfn....!!! | arsenyildiz | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 23-11-2009 20:58 |
Ankara civarinda nerede balik tutulur | silver1701 | TATLI SU AVI | 4 | 24-01-2007 19:29 |