|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Gerçekten tam bir macera olmuş. Ben en çok o sucuklu yumurtaya bayıldım ![]() ![]() Sevgiler, Oral
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() dostluk muhabbet birlik ve beraberlik gerisi boş
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Balık bahane değil mi zaten?
güzel olmuş bence vallahi... ![]() ![]() ![]() Hepinize rastgelsin...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() doğru sölüyon koray abı.amaç balık tutmak değıl bırlıkte hoş vakıt geçırmek
![]() ![]() saygılar;sevgıler
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar, anı ve macera yazınızı tek tek ayrıntılı bir şekilde okudum...Tam bir macera filmi gibi...Ama illa velakin biz balıkçı cemaati azıcık kafadan kırık olmasak bunların hiç birini yaparmıyız..
![]() Allah bizlere akıl versin ve bu tatlı uğraşımızdan/hobimizden ayırmasın.... ![]() Bizler doğa / tabiat aşığı balıkçılarız ...:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
Dalton Kardeşler 2. film - 8 Kasım 2009 - Zeytineli | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 20-11-2009 02:20 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |