|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() sana saygı duyuyorum ısmaıl abı helal olsun.hemde bınlerce kere sana yakışan bu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi gene yapmışın yapacağını,bizim tarafların balığını buradan gördükce, rauf abinin dediği gibi mangal geliyor aklımıza, at mangalada bizim adımıza afiyetle ye.
rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abi,tebrikler.Kefal izmaritli takıma nasıl atladı hayret?Levrek avlarını ve fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz.Rastgele.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() ismail abim ellerine sağlık..paylaşımın için teşekkürler.inşallah beklediğin levreklerinde haberlerini yayınlarsın bizlere...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi harika balıklar tebrikler.
(Cevat abiye katılıyorum izmarite nasıl getirdin o kefali ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ismail bey gecen senede aynısı oldu biz burada beklerken oralardan lüfer haberleri geldi fırsatı değerlendirin bol balıklı avlar rastgele
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler ismail abi
süper av olmuş. daha da süper avlar dileğiyle rastgelsin.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() ismail abi lüferler şahane tebrik ederim.gerçi ben senin çupra resimlerini daha çok beğeniyorum.bu yaz ayvacığa gelicem benim baba memleketi orası ahmetçe köyü.nasip olursa bende asos körfezinde balık avlıcam umarım. seninde vaktin uygun olurda görüşürüz.hepimize rastgelsin.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() sayın abim ellerine saglık,sen sanırım bizlerin pirisin,biz müritlerine yol göster
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() İsmail tebrikler süper bir av olmuş. Ne yazıkki biz İzmirde lüferi pek bulamıyoruz.Yada ben bilmiyorum.Avlarının devamlılığı dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27 kasım avı.lüfer.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 29-11-2007 23:42 |
29 ekim avım | ismail çakır | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 30-10-2007 14:47 |
12 05 07 Turna avım | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 14-05-2007 16:58 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |
tekneden ilk avım | yilmaz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 25-02-2007 21:41 |