|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Üç tane hususa deyinmek istiyorum:
1. Türkiye'de ki medya "kurulu medya"dır diye düşünmekteyim. Kimilerinin elinde bulunan bu medya, medya patronlarının da üstünde bulunan ve onların yöneticileri konumunda olan insanlardan emir aldıklarını düşünüyorum. Bir toplum bu kadar yozlaştırılmak istenmezki. Nedir bu televizyonda izlediklerimiz. Saçma sapan programlar. Yeter demenin tam zamanıdır. Bize gelin kaynana, saçma sapan yarışmalar yarışmalarda kutu açmalar, ana haber bültenlerinde hayvanları göstermeler, yeter artır diyorum. 2. İstiklal Marşımız okunurken kamerayı futbolcuların gözüne, mikrofonu ağzına dayayan zihniyeti kınıyorum. Bu kadar saçma bir şey görmedim. Bana çok garip ve gereksiz geldi. 3. Maçtan önce ATV'de maçın "Bandırma Gross Marketler Zinciri" sponsorluğunda yayınlanacağı ilan ettiği an yıkıldım. Çünkü burada dolaşan ve doğru olduğuna çoğu kaynaktan onay aldığım bir haber var. Gross Marketlerini Leyla Zana'nın abisi satın almıştır. Böylece Gross marketten alış veriş yaptığımız zaman paranın nereye aktığını görmüş olduk. Ayrıca kanalında bu marketin reklamını yapması benim hoşuma gitmedi. Herkese teşekkür ederim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Medya konusundaki düşüncelerinize aynen katılıyorum.Ama dedikoduları pek kaale almayın bağzı haberler gercek dışı olabilir ve bağzı kişileri ve fifmaları karalamak babında cıkarılmış olabilir.mesela bir müddet evvel aldığım bir mail de L C vakiki (cocuk giyim) firmasının Leyla zananın firması olduğu hakkında bir haberdi.aslında bu firma koc topluluğuna ait bir firma olduğunu bir kac kişiye sorunca anladım selamlar.
|
||
![]() |