|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selamlar cumhur hocam.
Kaplumbağa.ıstakoz.allahtan bu azdı çabuk bitti hızlı okumayı söktüm.ilginç olunca bırakamıyorda insan üç konu içinde teşekkürler. Memeliler içinde çift cinsiyetli ( hermofrodit ) yok olduğunu biliyordum. insanlarda bazen görülebilen çift cinsiyetlilikte cinsiyetlerden birinin aktif olduğunu diğer cinsel organın işlevsel olmadığı görüşü kabul görüyordu. ancak köpek balıkları evrimini tamamlamış canlılardan kanser hücreleri üreyemiyor.alzeimmer hastalığı oluşmuyo yani ilginç canlılardan.o yüzden yazıyı okuyunca fazla şaşırmadım.demekki bunuda başarmışlar. Selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
köpek balığı ve dalgıç | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 09-08-2009 12:01 |
hayalimdeki köpek | igmsva | Videolar | 12 | 01-07-2007 01:08 |
Bilge Ile Köpek | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 12-12-2005 05:16 |