|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() tekrar selam dostum.fakat benim bir derdim var.bu barınaklar(İzmir için)var olmasına varda kağıttan yaptığımız kayıkları bile koymaya yer yok.fırtınadan kaçıp sığınıldığında bile hoş karşılamıyorlar.hadeeeeeeeeeeeee hava kaldı git diye kibarca !!!!!! uğurluyorlar.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
aziz abi bu yazılarımdan sakın olaki üstünüze alınmayın ben sadece kendime göre doğru olanları yazmaya çalıştım, buradan kimseyi kırmak yada itham etmek amacında değilim, yanlışlarım varsa uyarınki doğruları hep beraber bulalım, devletinde denizcilikle ilgili uygulamaları burda çok önem taşıyor, aman deniz ve balıkcılık sektörü canlansın diyereklimzlrın ve barınakların kapasiteleri üstünde kayırlarda yapılıyor. işte türkiye gerçeği. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
YaŞli BalikÇi | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-08-2006 11:59 |
Balikci usulu SUBYE | sunay kaptan | Balık Yemekleri | 0 | 21-02-2006 11:41 |
Hoşgeldin Balikçi | aserkansatı | Tanışma | 4 | 20-11-2005 07:14 |
Balikçi Barinaklari Yönetmeliği | Anıl ÜNALAN | Resmi Avcılık Duyuruları | 9 | 08-11-2005 17:17 |