|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() allah rahmet eylesin lütfen arkadaşlar hava raporunu izleyelim ben hep derim herkese dayılık olur ama denize olmaz
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Allah Rahmet eylesin
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Allah rahmet eylesin...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() Ben şimdi gördüm. Üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
Denize açılacaklar Lütfen mutlaka aşağıdaki linkten bilgi alsınlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 'nin Piri reis Denizcilik sayfaları var. Bu üzüntülerin yaşanmaması dileğiyle.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
başımız sağolsun... | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 30-09-2007 19:08 |
Başımız sağolsun... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 10-06-2007 23:35 |
Hepimizin başı sağolsun.. | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 28-05-2007 11:22 |
Tüm İzmirlilere Başınız sağolsun diyorum.. | varior | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 16-04-2007 15:49 |