|
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu öyle bir sevgi ,öyle bir tutku'ki o anın hiç bitmesini istemem,uğraşmak ise olayın içersindeki en büyük haz. Çok teşekkür ederim,bende hüzel duygularız içi birmukabele der, sizlerede daha büyüklerini tutmanızı dilerim.rastgele,hoşçakalın.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler orhan abi.anlatımınızda çok heycan verici.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Yilmaz kardeşim,
Bilgisayarım ve fotoğraf makinamın bozulması iyi olmadı,neyse hallettik, Sevgili Adnan çok teşekkür ederim,senelerce yaptığım sırtı avları var, 2006 ve 2007 senelerinde yaptığım sırtı ile avlarım yazı ve fotoğrafları yollayacağım,belki bilgi açısından ve yönlendirme açısından faydalı olabilirim diye düşünüyorum. Rastgele,hoşçakal. r
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan abi tebrikler, gene kapmışın sinariti, abi sende sinarit tutma hastalığ var, bende palamut tutma hastalığı var, bana burada palamut cumhur diyorlar, yakında sanada sinarit orhan derlerse hiç şaşma, böyle iri sinaritde ince misinayla adama kök söktürür valla, abi böyle güzel avlarının olması dileğiyle rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu tutkuya kapılmışız bir kere, Ben denizi çok seviyorum, bazen rastgeliyor,kullandığım misina asso 035 daha kalınını zor yemiyor,ama acele etmezsem yakalıyorum. bende sana güzel avlar dilerim,hoşçakal.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hocam neler yapmışsınız siz ya.Tebrik ederim gerçekten çok güzel bişeye imza atmışsınız.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Darısı sizlerin başına,havalar kötü gittiğinde balığa çıkamıyoruz,eski anılarımdan yolladım.hoşçakal.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel bir balık üstadım.bende sinarit avcılığını sarozda kabatepe kumkamp arasında yapıyorum.eski sinaritler artık yok,1kg civarında palazlarla dönüyoruz ve bunada şükrediyoruz,nerede 10kg üstü sinaritler,yok oldular,sebeb ne ola acaba,bilinçsiz avcılıkmı
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok haklısın bu sene hiç tadı yok,bir şey anlayamadık,havalarda çok kötü,bu arada bilgisayarda bozuldu ,cevapları geç veriyorum. bana göre havalarla ilgili,bence yakın zamanda normale döner, ben canlı yemi denemeye başlıyorum,burada zargana hala devam ediyor, inşallah yakalarsam sizlerle paylaşacağım zaten,bende senin olta takımların hakkında bilgilerini vermeni isterim,muhakkar yöre olarak değişik bilgiler vereceğine inanıyorum,sanada rastgelsin.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler orhan baba,
endamı yeter. saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jigging - Dikey Sırtı Avcılığı | levrek | Sırtı-Seğirtme | 121 | 03-02-2015 07:34 |
inciraltından sırtı ile av | 35kalamarcı | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 30-12-2008 09:58 |
Tiriviri Ile Mücadele Etmek Için | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 05-10-2007 11:24 |
Tırıvırı ile mücadele | cevat2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 20-05-2007 17:21 |