|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Orhan Bey,ayrıca bu güzel anlatım içinde teşekkürler...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() Gerçekten çok güzel bir av olmuş tebrikler kutlarız.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Sinarit balığı tutmak ,benim hep hedefim olmuştur, genel olarak sırtı çektiğim için,rüyalarımda hep sinariti görürdüm,bende zamanla tecrübeli oldum, bazen oltama denk geliyor. bende sizlerede nasip olmasını dilerim.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Huzur,işte herşey bu kelime için, Denizde huzur,balık tutarken huzur,sizlerle paylaşırken huzur. Bende sizlere cok teşekkür ediyorum,benim mutluluğuma ortak oldugunuz için,rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() annatımınızda balığınızda harika tebrik ediyorum
afiyetolsun
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim,sizlerede rastgelmesi dileğiyle. hoşçakalın
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Jigging - Dikey Sırtı Avcılığı | levrek | Sırtı-Seğirtme | 121 | 03-02-2015 07:34 |
inciraltından sırtı ile av | 35kalamarcı | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 30-12-2008 09:58 |
Tiriviri Ile Mücadele Etmek Için | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 05-10-2007 11:24 |
Tırıvırı ile mücadele | cevat2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 20-05-2007 17:21 |