|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ismail bey tebrikler güzel balıklar rastgelsin
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi gene levrektesin , lüferler.? boşladın onları galiba, bak küsecekler sonra.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık....
Dostluk, güneş, keyifli balık avı... Allah Bereket versin, devamını getirsin... Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() way maşallah
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Miço ![]()
|
![]() ellerine ve emeğine sağlık kısmetin hep açık olsun
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() ismail arkadaşım tam gaz gidiyosun tebrikler rast gelsin.
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler ismail abi,
yine herzaman olduğu süper av yapmışsın.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili İsmail kaptan,
Ellerine sağlık,güzel balıklar almışsın, bizlerde <assos sivrice de havaların iyileşmesini bekliyoruz, tekrar tebrik ederim,hoşçakal. malzemeleri nereden alıyorsun,? Acar dan,(Aliden) Mercan danmı, beni tanırlar,inşallah görüşürüz.
![]() |
![]() |
#19 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tebrikler İsmail kaptan yine klasını konuşturmuşsun.At cek hiç denemedim ama bunları görünce bende deneme kararı aldım. Senin kadar usta olmasamda inşallah bende denk getiririm.Afiyet olsun livarın hep böyle dolsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18 Aralik Avi... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 08-01-2008 20:02 |
23 Aralik 2007 çeşmealti | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 27-12-2007 21:09 |