|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Miço ![]()
|
![]() ishak abi senin adına sevindim bende haftalardır gidemiyorum darısı başıma az ama öz bi av olmuş önemli olan denize tekrar kavuşman ayrılığının uzun sürmemesi dileğiyle... ellerine ve emeklerine sağlık
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler, çok güzel bir av olmuş.Ne lezzetlidir o mercanlar da şimdi.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi 55. saniyeden sonra şimdi yurttan gelişmeler diyerek haberleri aktaracakmışsın gibi hisse kapıldım
![]() Maşallahınız var İshak abicim av vasat falan olmamış gayet güzelmiş darısı başıma, darısı başıma, darısı başıma... ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah Uzmanım,bir ben yokum o fotoğrafta.Ama çektiğinize değmiş doğrusu,umarım yeni yılda gün geçtikçe bereketiiniz artar,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
VİP ![]()
|
![]() Maşşallah yeni yıla berekeketli ve zevkli girmişsiniz.Allah uzun yıllar bu ve her türlü bereketi daim etsin.Mercanlar çok güzel afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İshak abi tebrikler...
![]() Ah bir de benim elim suya deyse... ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler ishak abi gerçekten güzel bir ava daha imza atmışsın
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() İshak abi tebrikler av gayet güzel bu arada saolasın videolar için izlerken kendim tutmuş gibi seviniyorum her balıkta ,hoş muhabbetinizin devamlı olması dileğiyle.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nihayet lüfer | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 13-10-2008 00:20 |
11-05-2008 kofanası (sona yaklaşırken) | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 13-05-2008 10:40 |
Hasret kaldım görmeye | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 20-09-2007 22:26 |
erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık | kturkol | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 23-07-2007 17:17 |
Nihayet | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 02-08-2006 23:18 |