![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() excel uzantısı yüklenmiyor ben zip ve rar uzantılı dosyaların yüklenmesi olayını yapıyorum bunları kullanabilirsiniz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Excel dosysının uzantısı "xls" dir bu uzantıyı "jpg" olrak değiştiriyorsun. ve foruma ekledikten sonra dosyayı çekip uzantısını değiştirin diye not yazarsın.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sağolun Arkadaşlar ilk fırsatta deneyeceğim
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Erol abi bu bilgilerin bir kıtapçık şeklinde yayınlananı yok mu mesela balıkçının el kitabı gibi çünki gerçekten önemli ve göz ardı edilemeyecek ciddi bilgiler
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Hudutt,
maalesef bu tip bilgileri bir arada barındıran yayınlar yok,en azından ben raslayamadım.İlgili kurumlar sadece kendi işlerini kapsayan bilgileri sunuyor. Düşünün bir kere, sürekli olarak hava raporlarını takip ediyoruz,depremlerin balıklar üzerindeki etkilerini tartışıyoruz,balıkların davranışlerını inceliyoruz,sağlık bakımından önemini araştırıyoruz,av malzemelerini sorguluyoruz,test ediyoruz,sonar-gps gibi cihazları kullanmayı öğreniyoruz,coğrafyamızı inceliyoruz ve de bu böylece devam eder.Çeşitli yayınlar ve internet yolu ile bunları birleştirmek mümkün,zannedersem bu da bizlere düşecek galiba. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba Erol Abi sanırım bu konuları yazıcıdan yazdırıp kendi arşivimizi kurmalıyız mı diyorsun bu konular gerçekten ciddi anlamda önemli ama internet üzerindeki bazı bilgiler gerçek dışı bu konuda seninde bilgin vardır biliyorum bu nedenle güvenilir kaynaklardan doğru bilgiler almak gerekiyor tabi kaynağın ne derece güvenilir olduğuda tartışılır ...mesela ehliyet kuslarında bir kitapçık dağıtıyorlar söförlük adına her şeyi oradan bulabiliyorsun ama bu konular çok geniş ve sanırım böyle bir kitapçığıda oluşturmak güç fakat mümkün gibi geliyor internet üzerinden aldığım bilgileri gönül rahatlığıyla paylaşamıyorum bilmiyorum sen bu konuda nasıl düşünüyorsun amatör balıkçılık kurslarında verilen daimi bir kitapçık yok bu biraz garip geliyor bana
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Saolasin Bilgiler çok Güzel:d
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Meterolojinin sitesini inceler iken aşağıda yer alan çizelgeyi buldum.Ve sitemizde Sevgili Erol kardeşimin bu konuda daha önce yapmış olduğu çalışmaya ekliyorum.Bilgisayarınıza indirip, % 50.%100,% 125...vs gibi de büyüterek izleyebilirsiniz.....
|
||
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak abicim teşekkür ederiz.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rüzgar ve Deniz | adolomorola | Dökümanlar ve Makaleler | 16 | 31-01-2010 10:21 |
Rüzgar Yönleri | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 18 | 28-01-2010 08:20 |
Rüzgar Tahmini Nasıl Yapılır | Bir Dost | METEOROLOJİ | 3 | 13-09-2006 12:14 |
Bir Rüzgar Daha | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 29-05-2006 05:51 |