|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adocum ve Tagocum balık pek çıkmasa da ben eminim ki muhabbetin kralını yapmışsınızdır...o da yeterde artar bence...ben de gelmeye niyetliydim ama maalesef pazar günü çalışmak zorunda kaldım hem de pzt.sabah 6 ya kadar
![]() O güzel sohbetlerinizi gerçekten özledim...beni bu işler değil , sizlerden ayrı kalmak mahfediyor... Birdahaki sefere inşallah ekibe bende dahil olabilirim ve inşallah muhabbet te balık da gırla olur...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onur abicim inan seninde kulaklarını çınlattık. Okan abiyi tanıyormusun bilmiyorum ama seni hiç aratmadı mercandan başka balık çekmedi tüm gün boyunca bilmem anlatabildim mi
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Taygun güzel bir raporla mesajına başlamışın şimdi resimli vede videolu bölümünü bekliyorum görelim şu güzelleri hele.
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnanım güzel abim muhabbetiniz bol olsun. bileydim sizin gideceğinizi beraber takılırdık. biz kurtken kurtlar bize dokunmaz merak etmeyesin. özledim sizleri bir hafta sonu beraber çıkalım yine hep birlikte. gır muhabbet yaparız. yanlız onur gelmezse bu sefer zorla götürelim. sıcacık yatağından
![]() ![]()
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 16-01-2008 " tarihinde saat 21:47 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Organizatör
|
![]() Kıvanç bilmez miyim beraberce samimi dostca kardeşçe avlarımızı, untmak mümkün değil , ayrıca 1-2 hafta aravereyim diye düşündüm, arka arkaya 4-5 kere gittim ava evde isyan olmasada sorun olmasın diye ara verdim ama sanmayın ilk fırsatta geniş çaplı organize yapacağım kafaya koydum, millet ne derse desin nerde çokluk orda bolluk bence
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ado kardesım senınle balıga cıkmak benım ıcın zevktı... bu hafta guzel bı av yaptık ama haftaya emın ol daha guzel bı av olcak katılmanı tavsıye ederım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Av nefis balıklar nefis muhabbete zaten laf yok. Bundan iyisi Şam'da kayısı. Daha güzel ve keyifli avlara inşallah. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tago bı an önce vıdeo yu yayınlada kendımızı seyredelım dostum.. buhafta daha buyuk katlıam var haberın olsun
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tago bu arada ben bı garıp keloglanım dostum.. balık tutmaya ve avlanmaya yenı basladım
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ah Şu Havalar Bir Müsaade Etse... | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 12-02-2010 09:38 |
Karagöz ve mercan avı,Güzel bir gün. 15.Eylül. 2008 Sivrice. | orhan Kucukbicmen | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 21-09-2008 17:00 |
Sisli Havalar | Teaser | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 14:34 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
Beni Affedin | Taygun KOCABIYIK | Tanışma | 10 | 08-12-2005 20:42 |