|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok alternatif var. Türk alternatiflere yönelmek daha mantıklı. izlesene.com öğneğin biraz yavaş olsada idare eder. Fakat tekrar söyleme gereği hissettim
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() T.C. Kurucusu Gazi M.Kemal ATATÜRK e uzanan diller kopsun.Bu görüntüleri (görmedim ama)esefle kınıyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Evet Rauf abicim ne ister bu elin gavurları bilmiyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Yüzlerce senedir istediklerini !!parcalamak nifak sokmak bölmek dağıtmak devamlı ic işlerimizde prolemler cıkarmak kıbrıs,pkk gibi olayları başımıza musallat edip yüzbinlerce dolarımızın kalkınmaya değil buralara harcattırıp devletimizin ülkemizin yükselmesini kuvvetlenmesini engellemek.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() bir yanlışın olmasın ishak abim şimdi tıkladım hala devam ediyor.
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Evet hala devam ediyor yasak
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Youtube.com, Megaupload gibi Türkiyeden erişimi engellenmiş sitelere girmek.
Başlat >> Ayarlar >> Ağ Bağlantıları >> Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıklayın >> Özellikler’ i seçin) Listeden “Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) i seçip, Özellikler i tıklayın, Açılan pencerede, En altta bulunan seçeneği tıklayıp, Yeğlenen DNS Sunucusuna: 4 . 2 . 2 . Diğer DNS sunucusuna : 4 . 2 . 2 . 2 VEYA veya, Bu ayarlamayı yapmakta zorlanıyorum diyenler aşağıdaki programı yükleyebilirler. TreeWalk DNS >> [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ( WinXP, Win2000 ve Win2003 işletim sistemlerinde çalışır ) TreeWalk DNS , Güncel DNS ler kullanarak sitelere sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde ulaşmanizi saglayan bir programdir. Hiç bir şekilde virüs, spy ve bilgisayariniza zarar verecek özellik içermez. Program üreticisi: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] proxy kullanmadan yasak sitelere girmek Mahkeme kararıyla haksızca site yayını durdurulmuş sitelere girmenin yolu çok basit denendi tek gereken sitenin reel ip si öncelikle 1- Baslat menüsünden / çalistir a girin 2- XP kullaniyorsaniz===> c:\windows\system32\drivers\etc\hosts 2000 kullaniyorsaniz====> c:\winnnt\system32\drivers\etc\hosts. 98 kullaniyiorsaniz ==> c:\windows\hosts BURDA ÇIKAN ŞEÇENEĞE NOTEPAD (Not Defteri) Şeçin Bir kaçtanesini ben vereyim sizde Kopyalıyıp yapıstırın 127.0.0.1 localhost 84.44.114.44 sozluk.sourtimes.org 212.156.4.8 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MUTLAKA LOCALHOST YAZIN örn: 127.0.0.1 localhost 84.44.114.44 localhost 212.156.4.8 localhost vb. geçmiş olsun,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
|
![]() Şu an bende youtube sorunsuz açılıyor. Erişim yasağı kalktı sanırım. Ulaşamayanlar modemlerini yeniden başlatsın sorun kalmaz
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkine tıklayın ve bir kaç adımla işleminizi tamamlayın,sevgilerimle
1. Aşağıdaki resme tıklayarak bilgisayarınıza güvenli internet tarayıcısı Mozilla Firefox indirin 2. Sitemizi Mozilla Firefox ile açıp buraya ( [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ) tıklayın ve “Türkçe Youtube” eklentisini tarayıcınıza indirin. 3. Bu işlem tamamlandıktan sonra Mozilla Firefox yeniden başlayacak 4. Mozilla Firefox yeniden başladıktan sonra bu tarayıcı ile [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresini ziyaret edebilirsiniz farkı sizde göreceksiniz.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) Bu mesaj en son " 30-01-2008 " tarihinde saat 23:25 itibariyle levrek tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizle yeniden buluşma (24.12.2009, Güzelbahçe-İzmir) | The Lunatic | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 28-12-2009 23:11 |
Yeniden merhabalar | hhlevent | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 07-12-2007 07:20 |
Mahkeme Soruları | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 26-01-2006 07:02 |