|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() 27 OCAK 2008 Tarihinde büyük organızasyon yapmaya karar verdim, 15 kişi ye kadar katılım alabilirim yer :foça bende3 kişi var şuan, katılımcıların aşağıya ilgilerini bekliyorum 2-3 de sanırım fazla olabilirmış tekne gezi teknesi hadi bakalım kaynaşmaya... Tabi hava şartları uygun olursa, ilgi ve alakanızı bekliyorum
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben zaten 15 kişilik bir grup olarak gidiyorum. umarım orada görüşürüz. gurupları birleştirebiliriz. ![]() ![]() ![]() ![]()
Kıvanç TÜRKOL / İzmir / 1968 Bu mesaj en son " 22-01-2008 " tarihinde saat 18:43 itibariyle kturkol tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu konuda bu hafta kazıklıya gitme niyeti vardı. Ama benim konuştuğum kişiler tekne olsa daha iyi olur dediler. Hatta kıyıdan hiç avlanmamış kişiler var ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Ayrıyetten hav maç adocum?
![]() Okan abide msnden bana karaburuna gidiyoruz geliyormusun dedi (deniz abi 2 gündür arıyormuş onu) ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Vurucam mercanların gözüne.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet abi turgay abinin dediği soruyu yanıtlarsan beklesin Foça rastgelsin geliyo
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
|
![]() ![]() Uzun uğraşlar sonunda Turgay abinin savaş boyalarını sürmeye hazırlanırken çekilmiş bir fotoğrafını ele geçirdik ![]() Alıntı:
![]() Yalnız meteorolojiye baktım yağışlı hava kütlesi geliyor umarım pazara kadar düzelir.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tagom yağmurdan korkan yağmur gibi olsun yağsın yağmur daha iyi rüzgar yapmaz yağmur olduğu zaman ama önemli olan fırtına olmasın foçada biraz açıkta kalıyor zaten..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
işte bu kadar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-07-2007 18:02 |
acemlik işte | kırımlı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 25 | 09-11-2006 09:38 |
Bir terslik var bu işte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 4 | 19-09-2006 19:22 |
işte denizlerimizin katilleri | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 15-11-2005 06:03 |
Işte Bu | Bir Dost | Tanışma | 9 | 22-09-2005 08:10 |