|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami kardeş sen seçimini yapmıssın ne diyelim yolun açık olsun...
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Yooo bu iş o kadar kolay değil Can...Kusura bakmasın kimse...Böyle durumlarda kimse pişkinlik yapmasın,babamı tanımam...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Sami abi seninde yuvaya döneceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum bizi o güzel yazılarından ve güzel sohbetinden mahrum bırakma.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami, her kızdığında bir yerleri terkedeceksen öncelikle bana kızdığın zamanlarda Amasya'yı terketmeliydin. Yok öyle bırakıp gitmek, dönmeni bekliyorum, bekliyoruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
[ Bu mesaj en son " 02-01-2006 " tarihinde saat 20:42 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamam artık bu konuyu kapatalım kimseye yararı yok bu tartışmaların.
Sami kardeşime gelince onu siteye geri döndürmek için ben kendimce yeni bir kampanya başlatıyorum bu her yazımın altında olacak sami dönene kadar isteyen katılabilir. SAMİ seni seviyoruz özletme kendini.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami Abi atışmalarınızın hastasıyım abi yapma böyle şeyler
![]() Dönmeni bekliyoruz...
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Giderken demişsin ki;cevap hakkı doğmadığı sürece yazmayacağım...Düştün mü şimdi elime
![]() ![]() Hangi resimler mi? 1- Balıkçı Şadiden sırtında olta olduğu halde balık alırken... 2-Bulduğun yarım kiloluk ölü t.su levreğiyle Alala gölündeki resmin...Poz verdiğin... 3-Bizim balık tutamadığımız bir gün,gölden balık yakalayıp yuvasına gitmeye çalışan zavallı balıkçılı taşlarken... Daha yazayım mı? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese slm | bade | Tanışma | 1 | 15-12-2009 11:18 |
Teşekkürler FENERBAHÇE | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 03-04-2008 17:47 |
Çok Çok TEŞEKKÜRLER | aganta | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 15 | 23-12-2006 02:41 |