|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() dediklerin doğru can alanyadada gece levrek cıkıyor belirli yerlerde ama tekneden rapala ile cok seyrek.her yerin kendine göre özellikleri var.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Can bey ,bu saydığınız yerlerden sadece bostancıdaki su iskelesi(Denizotobüsleri iskelesi yanındaki otoparkın deniz kıyısındaki büyük su tankerlerine su veren iskele)suadiye kayalıkları,caddebostan plajlar civarında levrek aradım.Bulamadım ama ,galiba elimdeki takım bu işe uygun değildi.Fakat oralarda bir yerlerde olduğunu duymak beni rahatlattı ve azmim arttı.Elimde 9 cm pelikan marka, sırt kısmı mavi, karın kısmı parlak krom pek dibe dalmayan,sadece 30 cm dalan bir sahte balık var .Bunun ile arıyorum.Şimdi oltalar konusundanda nasıl bir sistem ile atacağımı araştırıp ,balığı aramaya devam edeceğim.İnşallah bulur resminide buradan yayınlarım.Eğer daha uygun bir marka ve model önerirseniz bir tane alıp onunlada denerim.Uzun olta içinde önereceğiniz misina markası ve olta modeli varsa onlarıda sizden rica ederim.Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ah rauf abi az uğraşmadık 1 tane için dişimi kıracağım zamanlar oldu. Ama öğrendik sarozda patırpatır oltaya gelen balık buralarda cin oluyor ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Can bey ,
Bu oltayı yarın kısmetse aynısını yapıp kendime demirbaş yapacağım.Beden kalınlığı kolçak kalınlığı için kaçlık alayım ve varsa marka belirtirmisiniz.Saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olurmu!! | Amatör İstanbullu | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 06-10-2007 00:10 |
Levrek Ve.. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 15-06-2007 00:17 |
RAPALAMI olurmu? | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 08-01-2007 10:12 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |