|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 1) Başlığı düzenledim (ingilizmiyiz biz? by faruk yazıyorsun ayıp
![]() 2) Tartışma ve Sohbet kısmından Fotoğraflar kısmına taşıdım. 3) Bidaha olmasın vallaha bişey öğretmem adnan abi ![]() ![]() Ava yoruma ne hacet Faruk ustanın klası tartışılmaz ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Organizatör
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Adnancım fotolar güzel arkadaşında bu balıklardan dolayı ustalığı tartışılmaz ama konu yazısı yokmu cok fakir kalmış mesaj selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hafta içinde Faruk abiye uğramıştım...Ondan haberini almıştım...Fotoları da Adnan abim eklemiş sağolsun...toriğin de , palazın da maşşallahı var...hemen bunları tutan kamıştan bir tane edindim arkadaşlar...Alba'nın modelini şuanda hatırlamadığım bir kamışı ama süper bişey...hem sırtı yapılabilecek kadar sağlam...hem de katiti yapılabilecek kadar hassas...Erol abinin yorumu da "Alba'nın sanırım yanlışlıkla getirdiği en kaliteli kamışlardan biri" şeklinde olunca almak farz oldu...fiyatına gelince...Onuda Faruk abiye sormak lazım...Ama bence kamış çantasında olması gereken bir kamış...
Ulen amma reklam yaptım abicim...bi de balık tutamazsak madara olduğumuzun resmidir ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sinarit | mufi | Sırtı-Seğirtme | 4 | 02-12-2008 11:41 |
Sivrice de Sivri bir Torik. | orhan Kucukbicmen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 29-11-2007 08:09 |
Sivrice de balık avi,torik ,palamut,akya(rarıkuyruk | orhan Kucukbicmen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 25-11-2007 10:48 |
torik | AFALA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 10-12-2006 18:24 |
Sinarit Avı | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 19:54 |