|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Oh, oh, oh. Bir yandan Murat bey diğer yandan siz. Maşallah, güzel av olmuş. Tebrikler. Ben de gittim Uzunada'ya ama boş geldim pazar günü. Bu iş böyle olmayacak, sizin teknenin adını bir öğreneyim, gizlice takılacağım peşinize.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balıkların hepsi pırıl pırıl, tek kelimeyle harika tebrik ediyorum, ama içlerinde bir tanesi varki maşallah maşallah. Sino enfes onu yakalayan üstadı ayrıca tebrik ederim. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Aşkın kardeşim balıklar harika bu ava katılan ustaları tebrik ederim kısa günün karı bu kadar olur afiyet olsun.Selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aşkın tebrikler...Çok kaliteli bir av olmuş...Balıklar şahane...Ama en önemlisi seninde dediğin gibi 3 kaptanın tecrübelerinden faydalanabilmek sanırım hepsinden değerli olsa gerek...Tekrar tebrikler
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
sizede bol avlar dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşmealtı Raporu | Engin Bahce | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 14-11-2009 00:13 |
25.05 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 29-05-2008 19:45 |
Çeşmealtı Raporu | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-04-2008 20:55 |
25 şubat organizasyon raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 03-03-2007 07:11 |
25 şubat 2007 çeşmealtı/izmir | ADNAN | Organizasyonlar | 27 | 03-03-2007 06:21 |