|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel bir av olmuş...Mercanlar inci gibi maşşallah...
![]() Ah Adnan abicim ahhhhhh....Çeşmealtına bir gidişimizdede şunlardan tutmak nasip olsa gam yemicem...Vallahada billahada işte o zaman çeşmealtından vazgeçmem...ama nerdeeeee...bize hep ıspi , hep Ado izmariti... ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar Nasip Diye Boşuna Dememişler.aşaği Yukari Ayni Yerlerde Avlaniyoruz.önceden De Yazmiştim.bu Sene Geçen Seneki Avlaklar Maalesef Boş.bende Burayi Baya Dolaşarak Buldum.inanin Demir At çek Bellerim Koptu.ne Varsa Kiliçkoyu Ve Civarinda Var.balik Oralara Yerleşmiş Durumda Ama Maalesef Gezerek Bulmak Gerekiyor.çünki Sabit Bir Yer Ben Bulamadim Daha.bir önceki Hafta Olan Yer Bir Sonraki Hafta Boş çikiyor.anlamadim Gitti.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() usta iyi iş çıkartmışsın.Eline sağlık.
Bu kuzuları tekneden mi avladın?Yem nekullandın? Teşekkürler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tekneden avlandım fixerm.yem olarakta taze sardalya kullandım kardeşim.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() murat abi teşekkürler
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler murat bey,
mercanlar şahane afiyet olsun bu arada aynı avlakta avlanıyoruz ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.11.2008 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 12-11-2008 15:20 |
02.10.2008 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 07-10-2008 16:42 |
23.02.2008 çeşmealtı av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 27-02-2008 21:57 |
27.01.2008 çeşmealtı av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 29-01-2008 22:16 |
çeşmealtı av raporu 19.01.2008 | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 23-01-2008 15:14 |