|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#101 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Dün aldılar...
Levrek ailesinin en büyü "Goliath Grouper" 170 kilo ![]() Delikanlı herhalde zevkten altına etmiştir... Görmeye değer diye yapıştırdım... bunlar Türkiyede var ama zıpkıncılar çok Allahsız takılıyorlar... bu boya gelmesi mümkün değil... Düşünsene böyle birşey çektiğini?
Awesome John Asım Can !955 New York / Marmaris Çok ciiddi şekilde tedaviye muhtaç bir balık hastası ![]() Terchi süni yem prezantasyonu, ama gerektiği zaman Naturel yem kulanırım. Canlı yemden kaçınırım. Balık tutmak bir spor dur, tutkulu güzel bir spor, temiz hava macera teknik konsantrasyon ve güzel dostluklar. Hayyat hedefim 30 kiloluk levrekleri tekrar Türkiyede görmek ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#102 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Asım Can abi hoşgeldin aramıza.senden baş edilmez abi o balıklar ne öyle.teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Guest
|
![]() Asım dostum ama kesin inanıyorum bu balığı tekrar salamamışlardır zira bunun geldiği yer cok derin olmalı hava kesesi falan şişmiştir.
|
||
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Organizatör
|
![]() Asım usta bu delikanlı nasıl yakaladığını biliyormusunuz? olta mı ? yoksa..zıpkın mı ?... ey maşşallahhhhh...paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
#105 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Zipkin yok .. olta.... yünlü zoka.... bucktail jig... "keyik kuyruğu"
bu --> ![]() Rauf o geri atılamadı çünkü hayvan derinden gelmiş vurgun yemiş ve patlamış.. Zavalı.. neyse çok güzel bir "Kupa" ve terbite edildiği zaman eti yenir.... orada 10,000 tane balık kötesi var ![]()
Awesome John Asım Can !955 New York / Marmaris Çok ciiddi şekilde tedaviye muhtaç bir balık hastası ![]() Terchi süni yem prezantasyonu, ama gerektiği zaman Naturel yem kulanırım. Canlı yemden kaçınırım. Balık tutmak bir spor dur, tutkulu güzel bir spor, temiz hava macera teknik konsantrasyon ve güzel dostluklar. Hayyat hedefim 30 kiloluk levrekleri tekrar Türkiyede görmek ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Diyecek hiç birşey yok gerçekten süper bir balık bizim bi lafımız vardır "insan yicek küçük yapın biraz şunları"
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Asım abim., bu ne yav....Amanın ki ne amanın..
![]()
![]() |
![]() |
#108 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() offf bu ne bukadarını hiç görmemiştim tebrikler bunu tutmak rüyaa teşekkür ederim asım usta....
![]() |
![]() |
#109 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bizim sularımızda böylesine birtek balık varmıdır acaba?? HAY MAŞALLAH demekten kendimi alamadım. Teşekkürler, suların piri asım ustam.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Guest
|
![]() Evet asım hava kesesi şişip ölmüştür onun icin söyledim zaten bunlar tahminim bizim orfoz veya girida dediğimiz balıkların familyasından bu kadar büyükleri baya derinde olurlar cok uysal hayvanlardır bir keresinde belgeselde balık adamın elinden yem yediğini görmüştüm.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese merhaba | kingdiver | Tanışma | 15 | 01-02-2010 09:52 |
Herkese Merhaba | mehmetantalya | Tanışma | 7 | 31-12-2008 14:51 |
Herkese merhaba... | TheCloUd_Bursa16 | Tanışma | 9 | 02-04-2008 16:30 |