![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi selamlar.Gölün rengi bulanık bir taraftan az da olsa kaynak suyuyla besleniyor.avlanan kişilere sorduğumda derinliğin 30 m. olduğunu söylediler.dibi takılmıyor.Abi malzeme hakkında bilgi daha sonra veririm.pek anlamam arkadaşlar öğretti bende ona göre malzeme kullanıyorum.ama öğrenip söylerim.şamandıralı olta kullanıyorum.dip oltası hiç kullanmadım ama Adanadan zilli dip oltası ve bolca ayçekirdeği küspesi gettirtim.ancak ben oltacıyım ve oltadan vazgeçmem. sadece yanında kullanabilirim dip oltasını.buarada videonu bekliyorum abi.birde batman ın havası gayet sıcak ve bu aylarda bile bazı günler bahar havası gibi güneşli güzel havalar oluyor.bazı arkadaşlar bu havalarda gölün üst kısmının suyunun ılık olduğu için balıkların yukarı ve kenarlara gelebileceğini söylüyor.Doğrumu.Abi ben geçen yıl başladım ama acemiye göre iyi avlar yakaladım. 0.5,-1kg-750-2kg lık balıklar yakaladım.10-15kg lık yakaladığını söyleyenler oldu.aynalı ve pullu sazan var gölette birde bollca kaplumbağa. göl 9-10 yıllık bir gölet.şimdilik bu kadar abi selamlar.
Bu mesaj en son " 14-02-2008 " tarihinde saat 22:36 itibariyle polmurat tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tanışma | erhan41 | Tanışma | 1 | 14-05-2008 18:57 |
tanışma | eşkina | Tanışma | 5 | 14-04-2008 19:34 |
tanışma | yaşar kaptan | Tanışma | 9 | 08-04-2008 21:56 |