|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi tebrik ederim, levrekler gayet güzel.bayadır çıkamıyorum, acaip gaza getirdin beni
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak bey guzel balıklar. bu mevsimde bunlara şükür. sezon ölü mevsim kış. bekliyoruz havaların ısınmasını..
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abicim...kırmışsın şeytanın kafasını...tebrikler abi...ben bu hafta küfeyi devirdim yattım maalesef...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() ellerine sağlık muvaffak abi...güzel balıklar...
ama görülüyor ki eksik yemle balığa gitmenin sonuçları insana iç çektiriyor... oysa ki deniz de özellikle levreğim, çupranın olabilirliğini hesaba katmadan ava gidilmemeli...yani ben bu gün kefal avlayacağım deyip ava gitmek doğru değil bence... ava bu şekilde gidilirse iki seçenek var...ya kefali bulana kadar dolanacaksınız yada levreklere çatalkuyruklara bakıp bakakalacaksınız...oysa orada belki çantada bulunabilecek bi sahte slikon yem bile sizelere balıkları podyuma çıkarma imkanı verebilirdi... bu arada izmir den msn le görüştüğüm arkadaşlar... bakın, levrek kimse avlamaya gelmeyince mecburiyetten ekmeğe vuruyor fukara... ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Muvaffak abi allah nazardan saklasın maşallahın var.
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() kısmetin bu kadarmış hiç olmazsa elinin pası gitmiştir
![]() |
![]() |
#17 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi levrekler güzel...
ama dedikleri gibi sardalya olacaktı kurşunsuz ile mutlaka iş yapardı... Tebrikler Afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
VİP ![]()
|
![]() Muvaffak bilader ellerine sağlık süper bir av yapmışsın tebrikler.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler blıklar çok fotojenik tabikide sizde
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11.ekim gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 03-11-2007 01:13 |
19,08,2007 gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 23-08-2007 01:14 |
12,06, gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 13-06-2007 12:11 |
23,02,2007 gümüldür | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 10 | 26-02-2007 14:54 |
14/01/2007 gümüldür raporu | giritli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 74 | 02-02-2007 10:04 |