|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Resimlerini iki hafta evvel cektim sunuş şeklini bir türlü karar verememiştim galiba böyle iyi olmuş beğendiğinize sevindim ama bu tertip köfte yaparsanız sanırım sizde beğeniceksiniz selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi merhaba
bilirsin bu köfte muhabbetini burada ki balikcilar ..bu blei ve plötze dedigimiz balikdan cok yapardi ...( kizilkanat ve benzeri cinsden ) senin tarife de cok güzel ... afiyet olsun .. selamlar ...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık köftesi | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 14-07-2009 16:18 |
Olta balıkcılığında kullanılan yemler(slayt) | Rauf | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 14 | 14-02-2009 06:43 |
07.01.2007 aliağa maceramız slayt sunumu | giritli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 09-02-2007 17:17 |
Benim bir önerim var | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-10-2006 19:37 |
Balık Köftesi | Emre Ünalan | Balık Yemekleri | 1 | 23-01-2006 08:05 |