|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağol dostum tavsiyelerine uyacağım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() 2 sefer bırak tım hiç uğruna başladım.
sigarayı bırakmak istiyen bırakır bence. bahane yok. yok oydu yok buydu demeye hiç gerek yok. Azaltayım sonra bırakırım demekte bırakılacaksa birden bırekılacak. 15 güm kadar zorlanılıyor sonra yavaş yavaş vücut rahatlıyor. ilk sigaramı 13 yaşımda içitm 15 yaşımda paket taşımaya başladım 20 yaşında 10 ay bıraktım tekrar başladım 24 yaşımda tekrar bıraktım 8 ay ve halan içiyorum başlama sebeb leri yok sadece içmek istedim. ve halan içmek ten zevk alıyorum. Fakat çok kısa zamanda bırkacam.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() degerli arkadaslarimin sigarayi birakmalari beni cok sevindiriyor. fakat sigarayi 2 tane içiyorum oyleyse o benim kolem anlayisi hala sigara bagimlisi oldugumuzu gosterebilir. sizi cok sevdigim ve kisa surede kaynastigim icin tam birakma taraftariyim. hic icmesek ne guzel olur degilmi. gercekten sizleri cok seviyorum artik bu forum benim icin aliskanlik oldu.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() sagolun. sizi tanimadan sevmistim zaten ben. eminim ki siz kardes dost olan Sami bana benim yaptigim gibi imzanizla yardim edebilirsiniz. o uzman denen adami istiyorum bana yardimci olur musunuz
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sigara ve Alkol İçeren Resim ve Videolar | Necati ARAT | Forum Kuralları | 26 | 02-02-2010 16:14 |
Sigara Içenlere Bir Sorum Var... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 28 | 30-08-2008 09:39 |
Sigara öldürecek Seni | Epidermoid_Karsinom | SAĞLIK | 13 | 07-05-2008 11:57 |
Sigara ile yapılan bir deney | Lethe | SAĞLIK | 4 | 04-04-2008 18:05 |
Sigara stresi ! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 18-04-2006 15:08 |