|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Rıdvan bey, harika bir gün geçirmişsiniz. Olay budur, yeni balığa çıkanları, denizle tanışanları ne güzel anlatmışsınız, amatörlük ve amatör ruh sanırım burada. Önemlisi, mesajınızda, paylaşmak var, avda yeni olanların ruh halinin hoş anlatımı var, güzellik var. Anlatımınızda "ben-ben, her şey ben" diyen tavır yok, sefere çıktığınız çoğu insandan tecrübeli olduğunuz mesajınızdan anlaşıldığı halde.Hatta, şimdi sıra bende diyerek, kendinizi alt sıralara almışsınız.
Çok tebrik ediyorum, başarılarınızın ve güzel mesajlarınızın devamını diliyorum. Rasgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bunlar çok güzel dostluklar teknenin telefonunu alabilirmiyim teşekkürler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balık bahane Dostluklar şahane tebrikler
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler çok güzel av olmuş... bizde çıkabilsek bir
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Rıdvancım nekadar güzel bir organisazyon.Yeni yeni deniz aşıkları yaratman ve bu paylaşımları bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Fotolar çok güzel.Sağolasın.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() Harikasınız.Balık , dostluk hepsi birarada.Bunları özledik.İlaç gibi geldiniz.Teşekkür ederiz.Saygılar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!!...Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 2...!!! | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 01-11-2009 11:20 |
Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 1 | Caner BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 15-10-2009 17:57 |
yeni bir dostluk başlangıcı | balıkcı omer | ANILAR | 16 | 27-03-2008 22:39 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |