|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnan ben şimdiye kadar 3 m. spin kamışına hiç rastlamadım.Belki de uğradığım yerlerde yoktu.Ama birazcık kimyadan anladığım için titanyum-grafit ikilisinin kaliteli bir kombinasyon olduğunu düşünüyorum.Ayrıca da bir sakıncası yoksa markalarını verirsen sevinirim.Sırtıkara için de tebrik ederim
![]()
Nedim Yıldırım-1970/Çanakkale 0 Rh(+) Pozitif DUR YOLCU , BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR. EĞİLDE KULAK VER BU SESSİZ YIĞIN ,BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR. Bu mesaj en son " 30-03-2008 " tarihinde saat 18:23 itibariyle Teaser tarafından düzenlenmiştir.... Neden: eksik kelime |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Kullandığım ürün Shimano ürünüdür. Türkiyede olan bir model ve türle ilgili herzaman isim edres verdim ama yurtdışından aldığım bu ürün Türkiye ye gelirken bir kez kırıldı, iade ettim.....ÇOK ÜZÜLDÜM.. yaşadığım sıkıntı tarifsizdi... Aldığımız şirket Allahtan ürünü gönderirken sigorta yapmış..... Ürünü tekrar kargo yaptılar... Ben verdiğim para gitti diye dünyalar kadar üzüldüm... MARKA, MODEL ve adres yazarsam bu sıkıntılı yollardan başka arkadaşlarımda geçebilir... Onların ürün sorununu kimse üstlenmeyebilir... Sigorta kabullenmeyebilir... vs... BİR SÜRÜ PARANIN HEBA OLMASINDA PAYIM OLSUN İSTEMİYORUM.... Saygıdeğer Nedim ve Muaffak Bey; Umarım beni anlarsınız... Ülkemdeki ürünleri kullanan arkadaşlarımın bu hobiden daha çok keyif alması ve benim yaşadığım sıkıntıları yaşamaması için daha fazla açıklayıcı bilgi vermek istemiyorum.... Yazdığım bilgilerin yeterince ayrıntısı var... Arkadaşlarım kendileri araştırır ve alırlarsa ben vicdan azabı yaşamam... En güzel dileklerimle... Selamlar Bu arada Alper ve Nedim arkadaşımınızın Kofana için güzel dileklerinize en içten teşekkür ederim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rapala Yapımı | Bir Dost | El Yapımı | 42 | 23-01-2012 23:07 |
En iyi rapala ? | dark_boold | TATLI SU AVI | 11 | 12-09-2011 14:13 |
rapala? | kırımlı | Düğümler | 2 | 17-03-2008 16:58 |
rapala hakkında | ahmet polat | AT-ÇEK | 7 | 17-02-2008 13:03 |