Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-04-2008, 19:21   #1
turna
Kaptan

turna kullanıcısının avatarı

Varsayılan çin Işkencesi

ÇİN İŞKENCELERİ

1-idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş...

2- suçlunun derisini yüzüp denize atarlarmış...(acıyı tahmin edin artık)

3- suçlu ortası delik bir sandalyeye cıplak bir şekilde oturtulurmuş...bu delik yere içinde fare olan bir kase yerleştirilirmiş...ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış...tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış...

4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş...

5- suçlunun sığabileceği bir çukur kazılır ve suçluya tıkabasa yemek yedirilirmiş...dışkısını da o çukura yapmak zaorunda kaln adam bir süre sonra dışkılarının bedenini çürütmesiyle ölürmüş...

6- suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış...ve üstten damlalar halinde soğuk su damlatılırmış...damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış...

7- suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış...ve adam bir süre sonra daynamayıp gözlerinin kapatır ve kör olumuş...(adamın biri 2 günün dayanmış)

8- suçlu 10 metre karelik bir odaya kapatılırmış...ve burdan hiç çıkartılmazmış...yemeği düzenli olarak verilen adam tuvalet olmaması nedeniyle tuvaletini odanın bir kenarına yapmak zorunda kalırmış...bir süre sonra yaptığı dışkı ve idrarların zehir salgılamalarından dolayı adam zehirlenerek ölürmüş...

9- suçlunun göz kapakları açık kalacak şekilde tutuluruş...ve belli bir mesafeden ellerinin adamın gözüne doğru ileri geri sallarlarmış...saatlerce süren bu olayın sonunda adam kafayı yermiş....

10-at hırsızlarını önce sırtından kırbaçlarlarmış sonra çölüm ortasında tuzlu bi direğe keçi derisiyle bağlarlarmış ve önünede bi tas su koyarlarmış adam suyu almak için eğildiğinde keçi derisi esnek olduğu için adamı direğe yapıştırırmış

turna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 10-04-2008, 20:20   #2
walras
Kaptan

walras kullanıcısının avatarı

5 numaralı işeknceyi osmanlılarda kullanırmış...lemanyakta bahadır boysal yazmıştı..
walras Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-04-2008, 21:48   #3
ibrahimz35
Moderator

ibrahimz35 kullanıcısının avatarı

Mehmet abi kuşura bakma hepsini okuyamadım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ibrahimz35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 06:51   #4
Lethe
Kaptan

Lethe kullanıcısının avatarı

Alıntı:
walras tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
5 numaralı işeknceyi osmanlılarda kullanırmış...lemanyakta bahadır boysal yazmıştı..
evet,ben de okumuştum..

..-.-...-... -.-..-.-..-.-.
Lethe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 11:10   #5
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

11 - Kişinin kafa derisi yüzüLüp ters şekiLde tekrardan dikiLirmiş kişinin saçLarının kafasının içine doğru hareket etmesinden dolayı çok kötü şeyler oLurmuş

TeşekkürLer mehmet abi bir gün işkence yapmaya kaLkarsam bu yazıLanLarı örnek aLıcam
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2008, 13:54   #6
turna
Kaptan

turna kullanıcısının avatarı

Sevgili Taygun, sen geç kaldın, ben bunları ezberledim.

turna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2008, 22:37   #7
gerence
Kaptan

gerence kullanıcısının avatarı

Thumbs down Amatör balıkçılıkla ne alakası var bu yazılanların ? Bu site resmen sabote ediliyor..

Moderatorlardan; Bu gibi sapkın konu ve yazıların site sayfalarından derhal silinmesini talep ediyorum..!!!
Amatör balık avcılığı paylaşım sitesinde bu şekilde iğrenç ve yakışıksız konuların yer almasını şiddetle kınıyorum..!!!
Ayrıca siteyi dağıtma gayreti içindeki kişilerin başka sitelerdeki bağlantılarını da dikkatle araştırmanızı öneriyorum..!!!
Devamı halinde ; bu siteyi üzülerek terk ediyorum.. Kaydımın ve ismimle yer alan tüm yazı ve fotoğraflarımın site sayfalarından silinmesini istiyorum..!
Bu tip konularla sayfaları işgal edip bu kadar çirkinlik yaratılan bir yerde işim ve ismim olamaz..!!!!

Bu mesaj en son " 12-04-2008 " tarihinde saat 23:26 itibariyle gerence tarafından düzenlenmiştir....
gerence Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2008, 09:46   #8
muratsadioglu
Çımacı

muratsadioglu kullanıcısının avatarı

Alıntı:
gerence tafarından gönderildi
Moderatorlardan; Bu gibi sapkın konu ve yazıların site sayfalarından derhal silinmesini talep ediyorum..!!!
Amatör balık avcılığı paylaşım sitesinde bu şekilde iğrenç ve yakışıksız konuların yer almasını şiddetle kınıyorum..!!!
Arkadaşımız gerence'nin uyarılarından,alıntıladığım bölüme katılıyorum.
Amatör Balık Avcılığının hedef ve amacını aşan,tüyler ürpertici,insan haysiyetini kırıcı şeyler bunlar.
Bir yanlışı daha düzelteyim:Osmanlı hukukunda (Mecelle) İslami kurallar egemendi.İslam,iskence ve zulme izin vermez;aksine acıma ve merhameti emreder.
Bu yakıştırma,kimin tarafından yapılmışsa yapılsın,kasıtlıdır.La Manyak'ın manyaklığı işte.
Bir iki kişisel çirkinlik olmuşsa,bunları Cihanşümul bir İmparatorluğa mal etmek,çok yanlış..
Eski 13-04-2008, 11:14   #9
walras
Kaptan

walras kullanıcısının avatarı

lütfen konuyu araştırınız murat sadioğlu...
yusuf abinin görüşlerine katılmakla berabe ardında yorum yapmanız da konuyu yeterince kınamadığınız anlamına geliyor..
saygılar

walras Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2008, 12:00   #10
muratsadioglu
Çımacı

muratsadioglu kullanıcısının avatarı

Alper arkadaşım..Teşekkür ettiğini görüyorum sağol..
Konu öylesine çağdışı,öylesine iğrenç ki,bunun üzerinde daha fazla yazmayı gereksiz görüyorum.
Araştırma isteğine gelince:Çinliler maalesef bu alçak yöntemleri 1920 li yıllara kadar kullanmışlardır.
Sonra malum: Devrimler,dünyaya açılma çabaları vs.sonunda bundan vaz geçtiler.
Dileğimiz,bu tür uygulamaların Dünyanın hiç bir yerinde yinelenmemesi.
Bence bu konuyu kapatalım,arkadaşlar.

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları