![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() güzel ülkemin güzel toprakları ve güzel suları.allahtan daha ne istenebilirki yaşanacak yer adına.birde kıymetini bilebilsek tam süper olacak ama...
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Değerli Ersen kardeşim bu nefis paylaşımın için çok teşekkür ederim. Gerçekten harika bir yer oraya gittini ayrılamazsında, tekrar teşekkürler.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hakikaten hayran kalınacak Türkiye'min cennetinden bir parça...
Resimler için teşkkürler... Saygılarımı sunarım... Herkese böyle yerde bi alabalık RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() emege saglık saol....
![]() |
![]() |
#15 | |||
Miço ![]()
|
![]() Ersen kardeşim paylaşımın için teşekkürler. Cennet yurdumuzun güzel yerlerinden birinide sayende öğrenmiş olduk. Sağol.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum hepinize selamlar: üzümdere için yazdığınız övgü dolu sözler için teşekkür ederim ben üzümdere köyünde doğdum çocukluğum da burada geçti yani benim köyüm orası akrabalarım var orada emekli oluncada kendim buraya yerleşeceğim inşallah. hepinizi beklerim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylasım için tesekkurler. özlemiştim zaten topraklarıma gitmiş kadar oldum
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() muhtesem bır yer ınsanın ömru uzar ...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyadan MİNEKOP manzaraları... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-01-2008 18:06 |