|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Şeref Bey,şu anda hiç bir mani gözükmüyor,29 da sırtıdayız,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Erol bey 29 HAZİRANDA aynı teknedeyiz sırtıyı çekerek
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Erol bey ile Samet bey'den başkası tekneler açıklandıkdan sonra fikrini beyan etmemiş zaten sırtıda 3 kişilen çekileceğine göre tek tekneyi bu hafta bağlıyayım haftaya boş olsun diye
![]() |
#4 | ||||
Organizatör
|
![]() şeref başkan -''Benim organizasyondan ayrılma sebebim sizle alakalı Adnan bey bu organizasyon varken sizin başka bir organizasyon başlatmanızın doğru olmadığını düşünerek organizasyondan çekilmişimdir'' Lütfen ayrı gayrı düşünmeyin maksat beraberce av yapmak ve tanışmak iyi saatler geçirmek ben sitemizde kardeşlerimie yardımcı olmak beraberliğimizi pekiştirmek için burdayız sen ben fark etmez.. benim şu aralar işlerimin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum bilginize eğer program yapılırsa uygun bir günü yakalarsak benim cep nomu bilen dostlar var bana ulaşırlar sevgi ve saygılarımla..
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Sizinle tanışmaktan bende memnun olacam saygılar
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimizin Dikkatine | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 18-08-2007 06:41 |
Taygun'un Dikkatine | Bir Dost | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 27-09-2005 04:54 |