![]() |
#41 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ayvalıkta akım zamanı(kasım) tavuk göğsüyle çatır çatır çupra tutuyorlar gözümle gördüm...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() merhaba;
ben antakya'da (hatay) bazı çocukların tavuk bağırsağı ile koca koca çipura ve levrekler yakaladıklarını görmüştüm. özellikle ege bölgesinde, tavuk bağırsağı kullanarak avlanan veya bu yöntemle başarılı olanlar var mı ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() xnode,tavuk bağırsağını hergün nereden bulacaksınız,?hergün tavuk keserim dersen artanını banada gönder derim.Avı beleşe getirmek için bire,bir.Neden olmasın ,çok mantıklı yol.
![]() |
![]() |
#44 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bağırsaklarını cüzi bir miktara satarlar muhtemelen.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cem abi tavuk taşlığı, ciğeri, kalbi falan bulunur ama bağırsak bulunmaz diye düşünüyorum. Eskisi gibi değil tavukçular açık satılanlar bile markalı. Bulunması biraz zor olur gibi ama işe yarıyorsa elbet aramaya değer.
Haa süt kuzu bağırsağı bulursanız bana yarım ekmek arası bırakma yapabilirsiniz kesin yakalanırım ![]()
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tek kullandığım yem tavuk göğsüdür.iyi iş yapıyor adana kaldırım ve haylazlıdatavuğu tek geçerim
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tavuk göğsü güzel iş yapan bir yem ama akdeniz bölgesinde dez avantajları çok fazla ben kıyıdan avlanıyorum daha yem suya girer girmez yeme ilk gelen yengeç ama yengeç deyip geçme kiloluk yengeçler çekerken dışardan biri görse adamın ağzı açık seni izler.yeme diğer gelen su canlısı ise lanet balon balığı öyle lanet bir balık ki misinayı hatta igneni kesecek kadar keskin dişleri var (atmıyorum benim iğnemi kesen büyüklükte bir balon kaçırdım)artık bunlardan sıra gelirse yeme çupra istavrit ve belki saydığın balıklarda gelir.ben bundan sonra tavuk göğsü kullanmayacam ama senin azmin ve sabrın varsa dene belki antalya mersin gibi değildir
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ben tavuk göğsünün kurutulup kullanılmasına karşrıyım belki dayanıklı oluyor ama verim düşüyor tazecik tavuk göğsünü taktınmı oltaya gelsin mercanlar hanozlar tongalar trançalar ha bide karidese göre balok balığı daha rağbet ediyo tavuğa dez avantajı var...karidesten bide kendi imkanlarınızla kürekle denmizden çıkardığınız kurtlar...
![]() |
![]() |
#49 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tavuk gogsu arada benımde kullandıgım bır yem.. fakat cokta basarılı sonuc aldıgım söylenemez.. genelde erkekmercan ve ızmarıt ısparozda cok etkılı
![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet çok avlandım.Tavuk göğsünü 1 gün
önceden alıp tuzlayıp dolaba koyarım.(buzluğa değil) ertesi gün balığa giderken götürürüm küçük parçalar halinde keserim avlanırım.gerçekten iyi bir yem.tavsiye ederim. ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tavuk ciğerini yem olarak deneyen varmı arkadaşlar | ozbakir | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 15 | 04-08-2011 13:11 |
Bu yemle ne yakalayabiliriz? | arm59 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 2 | 03-03-2008 07:34 |
S.a Manavgat ırmağında avlanan | inndark | TATLI SU AVI | 2 | 29-11-2007 14:16 |
canlı yemle yılan avlama | CaTSiLeNcE | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 05-02-2007 18:07 |