|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() selam arkadaşlar son avlarımdan birkaç görüntü hasan 64 abimize inat bu resimler sözde manemen yapıcaktı bize ama hiç ses seda yok
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Abi turkiyeye yeni girdim sayılır.En kısa zamanda ziyaretindeyim abi insallah.Affet.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşşallah Volkan üstad. Mevkii neresi avlandığın?
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() ben kuva_i dikilinin başkanıyım kardeş dikililiyiz yani
![]() dikilimiz izmirn gözde kasabalarındandır yolunuz düşerse herzaman bekleriz sürekli av raporlarını yetiştiremiyorum bir iki ay lık oldumu toplam yayınlıyorum konularını ekliyemedim kusura bakmayın dalın sağlıcakla ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Maşallah yalnız, bizim Dikili'den böyle balıklar çıktığını bilmezdim. Geçenlerde pisa koyu civarında daldım bir tane bile balık göremedim (geçen dediğim 3 hafta önce aşağı yukarı), hoş çok zıpkın avcısı değilimdir tamamen amatörümdür o konuda ama yakalayamasamda en azından balıkları görebilirim ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bilgiler için teşekkürler üstadım. Zıpkın ile avlanma hakikaten çok deneyim isteyen bir iş o kadar suda kalmam çok zor lakin dediklerini aklıma yazdım sağolasın
![]() Eğer olta ile avlanma konusunda bir kaç mevkii söyleyebilirsen bana çok daha yardımcı olursun. Saolasın şimdiden.
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
tekne bulabilirsen sabah suyu bademli adalarda sırtı yapabilirsin ama yanık havada oynak bekle kıyı avı yapıcaksan bademli liman levrak avı öneririm gece ve sessiz avlan misina 0.25 ve yem sardalya tambir pusu avıyap sabır işidir bir iki haftaya kadar kalamar düşür kalın burun salene burnu kıyı avı yapabilirsin atçek sistemmi bademli dış ada deniz köye bakan burun 15 metre açıl kalamar geçişi yapar akşam suyu ve yine abemli liman içi gündüz avıolarak kefal kıbrıs takım kıyıdan bu zamanda en iyi avlaklar rastgelsin
![]() |
![]() |