|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cem abi harika yöntemler. Hemde yazında belirttiğin gibi acabası olmayan garantilisinden
![]() Tavuk göğsüyle ilgili olanı ilk fırsatta deniycem. Konuyla alakasız fakat tavuk göğsü ile ilgili bir anım var onu anlatmak istiyorum. Karaburun 'a ilk defa gidiyordum balık avlamak için. Kadroda kim vardı tam hatırlamıyorum ama Adnan abi vardı eminim. Neyse ben akşam şinitzel olarak mideye indirdiğim tavukları pişirmeden önce az birşey tuzlayıp dolaba koymuştum. Gecenin bir vakti yola çıktığımız için uyku sersemliğiyle unutmuşum. Neyse o gün yunuslar sağolsun 2-3 ehh denecek cinsten mercan 1-1,5 kilo kadar kırıntı balıkla eve döndüm. Fakat tavuk hala aklımda değil. Annemde ben eve gelince açmısın diye sordu. Bu soru üzerine aç olmasamda beyin açsın tagocum diye sinyali veriyor ![]() ![]() Haa bir sonraki avda tavuk göğsü denedim verim aldım mı? Süper verim aldım at çek 2li 2li hanoz çektim. (o gün başka da balık yoktu zaten)
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Daha önce hiç görmediğiniz zargana yakalama yöntemi | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 30-03-2010 18:58 |
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 09-12-2008 23:01 |
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 35 | 10-09-2008 16:06 |
bir tarif lazim | twennwolf | Balık Yemekleri | 19 | 28-08-2007 19:21 |
Kullanılan Ağlar | Güven ÖZYELDAN | Diğer Malzemeler | 4 | 11-09-2006 15:10 |