|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#131 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Balık bende alamıyorum. Arsuz yolu üzerinde karaağaçta piknik yaparken denizi bi yokliyim dedim ordada balık yok. İskenderun sahilleri şu an balık vermiyor diyo düşünmeye başladım. Kısmet olursa kasımda tekrar başlarız lüfere ..Hepinize rastgele...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#132 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 09-08-2008 cumartesi sabah 5:30-7:00
kamış: shimano catana bx te 330 makine: d.a.m evo 950 fd misina: 0,35 angelkiss mika sahtesinin önüne 2-3 adet küçük plastik yapay balık [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
Alper 23/08/1978 İskenderun ![]() Bu mesaj en son " 09-08-2008 " tarihinde saat 07:24 itibariyle walras tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alper abicim ses seda çıkmıyordu İskenderun'dan uzun süredir herhalde fırtına öncesi sessizlikti bu
![]() Tebrik ederim devamını dilerim
![]() |
![]() |
#134 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Devamı gelsin diyelim. Nasıl bir balık bu çatalkuyruk, ne yem kullanıyorsunuz, nasıl pişiriyorsunuz? Lezzet açısından hangi balığa benzer ? Bilgilendirirsen memnun olurum...
![]() |
![]() |
#135 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
Alper 23/08/1978 İskenderun ![]() Bu mesaj en son " 10-08-2008 " tarihinde saat 07:12 itibariyle walras tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ben yardımcı olıyım. Bu balığı suyun üstünde hareket eden herşeyle tutabilirsiniz(her türlü metal kaşık ,mika , rapalalar) mesela ben hem metal hem mika ile yakaladım.Lezzet olarak sorarsanız kızartması yenebiliyor. Bir kere fırın denedim bir felaketti. Ama derisi tulum çıkarılır sarmısak ve biber salçası+kekik le soslanırsa değişebilir durumlar.Yinede kızartması idare eder. Izgarası ve fırını için biraz yenilikçi olup farklı birşeyler denemek lazım diye düşünüyorum
![]() |
![]() |
#137 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Maşşallah güzel balıklar, tebrikler Alper..
Daha keyifli avlar yapmanı dilerim.. Selamlar..
![]() |
![]() |
#138 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() alper kardeş tebrikler yeni gördüm resimleri,ma bu arada başka gelişmeler oldu şu kiloluk levreğide görelim yanında çatalkuyrukla...
![]()
![]() |
![]() |
#139 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ilk iki fotoğraf 15 ağustos cuma sabah 6:00 aynı gün akşam at-çek ile iskenderundan, palamutlar ve lambuka 16 ağustos cumartesi günü samandağda sırtı ile alınmıştır.17 ağustos sabahı at-çek ile yapılmaya çalışılan avda 10-15 levrek saldırısı olmuş fakat basiretsizlikten dolayı hiç biri midelere indirilememiştir ![]()
Alper 23/08/1978 İskenderun ![]() Bu mesaj en son " 19-08-2008 " tarihinde saat 11:24 itibariyle walras tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alper abicim bir başladın pir başladın yani tebrik ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İskenderun (Hatay) | walras | DENİZ AVI KARADAN | 42 | 01-09-2014 16:32 |
İskenderun | copper | Tanışma | 5 | 10-12-2011 15:55 |
İskenderun at çek | okahraman | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 03-11-2011 10:21 |
13.12.2008 İskenderun levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-12-2008 16:06 |
İskenderun`a termik santral | elmexicano | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 06-05-2008 07:51 |