|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili dostlar uzunca bir süre ara vermek zorunda kalmıştım. Allah bağışlarsa 15 aylık bir oğlum var gözünde tümör tesbit edildi tedavisi için bayağı uğraştık.her ay ankara ya gidiyoruz. Allah a çok şükürler olsun geriledi küçüldü kontrolleri var sadece iyiiyiz artık.uzun bir süre balık avınada ara vermiştik artık döndük inşallah iyi bir sezon geçiririz.
Murat bey balıkların köyünü basmışınız darısı bizlerin başına nice böyle avlar dileğiyle <Selamlar Saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 08-09-2008 " tarihinde saat 10:19 itibariyle ender tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu lafı tuttum Ender bey.Amin.Daısı herkesin başına.çok büyük geçmiş olsun,üzüldüm.konu çocuklar olunca daha bir tuhaf oluyor insanın içi.tekrar geçmiş olsun.
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 08-09-2008 " tarihinde saat 10:35 itibariyle muratbaykent tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ender kardeşim büyük geçmiş olsun. Muratcım seni de tebrik ederim. bu arada yem olarak ne kullandığını öğrenebilir miyiz ?
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lidakiler | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 21-04-2010 09:04 |
Geciken Mercan ve Lidakiler | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 16-12-2008 09:07 |